![]() |
Cytat:
jak właczysz nero ;) (start smart) to po lewej stronie masz nero burning rom ;) nadus to i tam wszystko jest :D bierzesz nowy i wybierasz czy kontynuowac czy co :) Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A czy korzystaliscie z dozywotniej gwarancji jaka daja niektorzy producenci i reklamowaliscie padniete DVD po paru latach? |
Cytat:
rzeczywistosc -drugie moze i chcesz aby dzialal, ale to od niego zalezy czy to uczyni ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
To było tylko na próbę. Ktoś mi podrzucił taki nośnik, a że Verby się skończyły to nagrałem na nim. Liczyłem, jednak na nieco mniejszą "masakrę" ;) . Nawet mój pierwszy palnik DVD- LiteOn LDW 451S nagrywał płyty tylko z około 300 PIF. Vide screen. |
Cytat:
A jakby wygladal test scan disk, czy duzo czerwonego by bylo? Moze bys sprawdzil z ciekawosci? :) |
Ilość załączników: 2
Scandisk zapodam wieczorem, jak syn dopuści mnie do komputera.
Poniżej testy transferu na NEC-u i LiteOn SHW 1635S. Na obu napędach płyta jest odczytywana i można ją skopiować na HDD bez problemu :blee: Załącznik 29567 Załącznik 29568 |
WItam!
Właśnie dzisiaj dokonałem zakupu 4551A :) i postanowiłem zarejestrowc się na forum :) Mam jedno pytanie gdzie znjadę najnowsze sterowniki do 4551A Szukam juz od 15 min i znalezc nie moge. POZDRAWIAM |
Cytat:
na forum witamy :piwo: zapewne chodzi Ci o bios?? znajdziesz go tutaj i tutaj co i jak flashowac to na forum było, więc problemu nie powinieneś miec. pozdrawiam :) |
Też przerzuciłem się na NEC'a ND-4551A w ten piątek.
Mam nadzieję że będzie służyć. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |