![]() |
Cytat:
|
Cytat:
wiec wie ktoś może ile trzeba zostawić miejsca na dane?? |
Cytat:
Po pierwsze musiecie miec nero z Cd-Key-em od Nec'a ;) Po drugie idzie wypalić płytke jak już sie zapisze dane tylko musicie miec nero 6.6.1.4 przeznaczone własnie dla nec'a :) Jak dogrywacie wtedy w oknie nie ma loga "Label Flash" tylko "DiscT@2" i wtedy idzie wszystko bez problemu ;) Pozdro :) |
Cytat:
masz racje jest logo DiscT@2, ale mam już płytki zapchane na maxa to i tak nie dogram nic, jutro sprawdze. dzięki za podpowiedź ;) || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten typ tak ma |
panowie na jakich biosach palicie?? na 1.07?? ktoś zmieniał biosik w odmienionym NEC;u??
ps. opłacało się przerobić. zdecydowanie :D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jedyny i sluszny || |
Ogólnie zdaje mi się, że strategia zapisu nagrywarek 4551 jest nieco naciągana .
Przed modem nagrywarki (4550A) na biosie Liggy-ego (1.07) płytka DVD+R Esperanza widoczna była jako x4 ,nagrywała się bez zarzutów . Dziś (4550A->4551A bios 1-07) płyta widziana jest jako x12 (?) .Wypalenie jej jej z szybkością większą niż x4 = płyta niezdolna do odczytu. Małe wyjaśnienie - uparłem się ostatnio na płyty Esperanza z racji nadruku. Mają one gładką powierzchnie ,przez co nadruk wychodzi znakomicie (Pixma iP4200).Jeśli chodzi o wygląd (wizualne odczucia) - pozostawia z tyłu : - Benq (mat i strasznie cuchnie) - Dysan (także mat ,z tym że nieco mniejszy niz Benq) - Verbatim (lekki mat - czarny kolor przechodzi w szarość ale stawiam te płyty w tej kategorii zaraz za Esperanza) Ciekaw jestem jak wypadają krążki Ritek? . Jeśli zatem chodzi o nadruk na płytach jak na razie - tylko płytki z gładką powierznią spełniają moje oczekiwania. Przepraszam za mały OT w tym temacie . |
Cytat:
Słuszne stwierdzenie :) szukaj na papierku od własciwego nero ;) Pozdro ! ;) :respect: |
Ilość załączników: 3
Verbatim DVD+R x 16, nagrany x 8. Hmm, a ponoć ten NEC lepiej nagrywa "-" :>
Załącznik 29417 Załącznik 29418 Załącznik 29419 |
Cytat:
Mgłbym prosić o odpowiedni numerek na PW? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |