![]() |
Cytat:
|
Nie. Kupiłem oryginalnego Nero pod Neca z Label Flashem w cenie... 8 zł :) Coprawda okrojony ale kit.
|
Tak
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Mam jeszcze mega zapytanie??? .
Klikam na ikonkę Label Flash w Nero, uruchamia mi się Cover Designer i otworzyłem wcześniej zrobiony projekt. Wstawiłem 2 obrazki z białym tłem. Płyta jest ciemno granatowa i wypaliło je spoko, (one nie zakrywały całej płyty), dodałem jeszcze czarne napisy, iii... one wyszły białe!!??:wow: o_O; Zrobiłem próbę na innej cd - Narysowałem 2 prostokąty: jeden biały z czarną ramką a drugi czarny z białą ramką. I do nich wkleiłem 4x tekest "abc" czarny, czarny z białą ramką, biały z czarną ramką i biały. ONE WYSZŁY ODWROTNIE!!:ysz: JAK W NEGATYWIE!! biały prostokąt był ciemny, a czarny zrobił się jasny i na odwrót z literkami. Skoro "grafikę" zrobił jak "negatyw" to dlaczego obrazek wyszedł normalnie? Takto czarne kontury byłyby białe, a białe tło byłoby ciemne... Co zrobić, by wypalać "norlmalnie" kolory :help: Proszę jak ktoś się zna, to niech napisze na gg: 4808790 bo nie chcę marnować dość drogich LF-płyt :) |
Z calym szacunkiem przepraszam ale maly off top tj.
jak uzyskac takie dane: Cytat:
|
z programu cd-dvd speed z pakietu nero :taktak:
i zamieszczajcie wykresy |
Ilość załączników: 2
ja wczoraj kupiłem
oto pierwsza płytka: maxell 8x dvd+r nagrywana x4 Załącznik 32709 Załącznik 32710 |
Nagrywaj na Vebach i Sony.
Przy skanowaniu ustaw pr***281;dko***347;***263; x 16. Z tego, co zauwa***380;y***322;em wynik testu w NCDS jest wtedy bardziej wiarygodny. Moim zdaniem nagrywarka jest ok. |
od***347;wie***380;***281; temat verbatim 16x@8x test 12x
http://show.imagehosting.us/show/146...-1_1464058.PNG |
Cytat:
|
Czy da rade tym NECkiem 4551A Bitsetting zrobic na zwyklych DVD+R ?
|
Cytat:
Cytat:
|
No wlasnie troszke sie rozejrzalem i zauwazylem ze jest kilka zmodyfikowanych firmware. Mozecie doradzic ktory jest jakies najstabilniejsze, najpewniejsze do tego modelu. Ktos korzysta z nich ? Maja jakies minusy cod o orginalnego firmwaru ? Mam oobecnie 1.08 no ale brakuje mi tego Bitsettingu :/
Rozumiem ze wgrywac programem NECflash czy jak on tam sie zwal... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |