![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 28.06.2004
![]() |
Bylem kiedys w Czechach jak mialem 15 lat i z tego pobytu wynioslem nastepujaca umiejetnosc :
Cytat:
byloby milo znalez program w sieci ED2K, KAD lub torrent czekamy i trzymamy kciuki! Albo Liggy i Dee popuszcza farby jak to zrobic. Z tym ze im bycmoze grozono podobnymi sankcjami w przypadku takich dzialan - co badz - na szkode firmy |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2006
![]() |
Cytat:
Ktos wie jak rozwiązać ten problem? Przeszukałem Googlarke, eMyle'a i niegdzie programu nie znalazłem.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
![]() |
Niech moc bedzie z nami :
http://nechack.host.sk/ trza korzystac poki jest to mozliwe znajac zycie NEC wprowadzic zabezpiecznie w procesorach ktore uniemozliwi taki niecny proceder. jednak jak to bedzie naprawde pokaze nam tylko przyszlosc. cieszmy sie i skaczmy do gory jak je... kangury ![]() Zloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo link podal jeden z moderatorow tutaj
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
Dzisiaj flashowalem swojego 4550 - dziala.
Wygladalo to tak - po zflashowaniu napedu totalna zawieszka systemu ... Reset, naped mruga, tacka nie chodzi. System wykrywa 4551 z biosem 0.5. Naped nie pracuje. Flashowalem go nastepnie firmwarem do 4551 - zadzialal - po restarcie mamy nowy sprzet i... lighscribe darmo. pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Korowiow : 10.02.2006 o godz. 01:48 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2003
![]() |
Gratulacje!!!
Mógłbyś opisać po kolei jak to robiłeś? Czytałem na podanej przez Ciebie stronie, ściagnąłem program, rozpakowałem, ale mój angielski jest trochę bardziej niż kulawy i nie chciałbym czegoś pokręcić. Mniej więcej mam pojęcie, ale ostrożności nigdy za wiele. Który firmware do 4551 wgrałeś? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.12.2007
![]() |
ja mam pewnien problem;/ jak chce wybra***263; "8) wpisalem \\.\E:" ten moj to odrazu wysypuje sie nie mam dalszego okienka;/ dlaczego help?;/
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tak w og***243;le to o co chodzi?
Jeszcze raz prosz***281;, powoli i dok***322;adnie... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.12.2007
![]() |
no więc tak, jak opisuje Korowiow chciałem zbootowac swoj napęd... robiąc wszystko pokolei jak jest napisane zatrzymałem się na tym punkcie :
8) wpisalem \\.\Z: gdy wpisywałem to oczywiscie nie Z tylko inna sciezka bo naped mam pod E... gdy wpisywalem to naciskajac enter automatycznie wywalalo mnie do windowsa nic nie moglem juz zrobic... ;/ Why? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
NEC ND-4551A - moje wrazenia i testy
prosze bardzo oto testy na na wyzej wspomnianym napedzie
ponizej link do posta w ktorym powyzsza plytka zostala sprawdzona w lie-onie jak palilem w pelni sprawnym litkiem bylo lepiej ale juz nie nagrywa tak jak powinien![]() inny MCC4 ponizej - palony 8x (pierwsza wypalona plytka na tym napedzie) kolejny MCC4 dodam iz plytki chodza bez "zajakniecia" w stacjonarce odnoszac sie do PI to mogloby byc lepiej, ale PIF wydaje mi sie dosc malo Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 13.03.2015 o godz. 03:34 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
A jak tam z LF ?? Mozesz porównać do LS ?? Kupiłeś BOX czy OEM ??
|
|
|
#12 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
sa tylko wersje OEM, a plytki ciezko dostene we Wrocku, bo sie juz skonczyly
![]() a na razie jakos szkoda mi "wywlac" 3pln za jedna plytke DVD-r LF |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
czekamy na skany płytek z wyglądam który stworzył drogi icemac
|
|
|
|
#14 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
nastepny MCC4 palony 8x
cos dziwnie to PIF mi narasta na "sodku" nosnika ? moze to wina sterow nforce 5.10 ? czy lepiej by bylo na oryginalnych z wingrozy ? ma ktos pomysl? Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 13.03.2015 o godz. 03:34 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bez nforce to bys pewnie polowe softu nie poinstalowal
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| [Muzeum] NEC ND-3650A 2007r. | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 24 | 04.11.2021 18:37 |
| Pioneer DVR-K06 slim OEM vs. NEC ND-6650A Dual Layer slim OEM | s1misza | Napędy optyczne DVD | 1 | 21.08.2008 22:14 |
| Bios z NEC 3520A (lub nowszej) do NEC 2510A | Matefusz | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 3 | 30.03.2005 22:02 |