![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1576 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
Cytat:
chodzi o to czy iso nie jest w jakimś dziwnym formacie tak jak np gry na xboxa. |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1577 | |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
hej,
a jak jest z gwarancja? Ile jej jest i kto ja realizuje i na jakich zasadach. W pewnych sklepach internetowych pisze, ze jest 2 lata door-to-door realizowana przez producenta. Jak wy macie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.01.2005
![]() |
Cytat:
Wykresy, szumu i bzdety. To są wymysły zazdrosnych posiadaczy przechodzonych patelni. Jak obserwuję poczynania NEC'a to jestem pełen podziwu dla tej korporacji. Tak 30 lat temu była wiodącą na rynkach światowych. Potem trochę przysiedli z uwagi na nie trafione inwestycje w Indonezji, ale teraz znowu o nich głośno i nie tylko z uwagi na DVD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ja mam 2 lata.... a odnosze do sklepu gdzie kupilem
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]()
![]() |
#1581 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.06.2004
![]() |
Brawo dla doktora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 | ||||
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Witam
![]() Cytat:
To forum jest najpowaniejszym serwisem i tutal nagrywarek LG sie raczej nie chwali ![]() NEC 1:0 LG Cytat:
NEC 2:0 LG Cytat:
co masz na mysli mowiac oryginalny... heh, chyba chodzi bardziej o wgrany w fabryce... tak czy siak siadajac na neca bedziesz musial sie zdecydowac na nowe firmawry bo nie zostalo wydobtyw wszystko z tego nowego chipa... ktory mu twam wsadzili... no ale niech bedzie. A jak cos Ci sie stanie z nagrywara to zawsze mozna powrocic do pierworodnego biosu ![]() NEC 3:1 LG Cytat:
ta nagrywarka barziej Ci ma sluzyc do CD czy DVD... jak masz zamiar takie cos kopiowac to chyba lepiej zainwestuj w jakiegos litka albo lg ale CD-RW ![]() NEC 3:1 LG wiec nec wygrywa Ten Nec juz jest dopiero moim pierwszym neciem wiec o trwalosci nie moge powiedziec... ale pali swietnie chodzi cicho i problemow nie mam ZADNYCH ![]() ![]() ![]() W skrocie bierz NEC'a pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#1583 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
@ mallow co do twojej punktacji mam małe zastrzeżenia np: twierdzisz że na dvd zabezpieczenia nie są tak grożne a co z grami są pozabezpieczane safediscami conajmniej 3.2xxx, co wcale nie świadczy na kożyść LG z powodu braku dobrego softu (Alcohol nie wspiera DVD mam nadzieję że w nowej wersj się to zmieni).Co do biosu nie zawsze idzie tak łatwo wystarczy poczytać o nieudanym wgraniu biosu i nie zawsz się da radę wrucić do pierwotnego biosu i pozostaje serwis a przy wgrywaniu nieautoryzowanego biosu gwarancja przepada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 | |||
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym czytałem opinię, że LG bardzo dobrze nagrywa wszelkie płyty DVD, bo obsługuje format DVD-RAM, który jest bardziej wymagający od nagrywarki. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.01.2005
![]() |
@loki7777 odpowiedziales za mnie ?
![]() @Iborkim da sie , nawet zainstalowalem na wirtualnym ta gre i kolega nagral sobie na jakims liteonie z tego samego obrazu i mu dziala wszystko a osobne pytanie: w jakim regionie nagrywa sie plyta jesli jest on jeszcze nie ustawiony?? bo ta wlasnie gre nagralem bez ustawionego regionu...moze o to chodzi?? Ostatnio zmieniany przez SX1 : 31.01.2005 o godz. 22:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 | |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
@mallow
zwaliłeś mnie z nóg pisząc Cytat:
Niestety wypowiedzi na tym forum nie mają nic wspólnego z obiektywnym podejsciem do tematu....LG zgóry jest skazane na krytyke mimo że na zachodnich serwisach jest bardzo chwalone i dostaje wyróżnienia.....tutaj liczy się tylko swięta trójca Liteon/Plextor/NEC......i oczywiście oemy tych napędów.... Sorki ale taka jest prawda....... Nie będę się więcej wymondrzał ani nikogo nakłaniał...powiem tylko że ja wybrałem LG 4163.......
![]() |
![]() |
#1587 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2005
![]() |
VANTWG - dziękuję Ci za Twoją opinię.
Patrząc coraz głębiej w forum zaczynam się zastanawiać na Benkiem 1620 - ma bardzo dobrą jakość nagrania, korekcję błędów i dużo fajnego softu. Co o tym wszystkim sądzicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
Problemy z NEC ND3500 AG - pomocy
Witam serdecznie,
Mam w kompie odtwarzacz DVD Neca i zainstalowany program do odtwarzania plytek DVD o nazwie Power DVD. Niestety mam problem. Od czasu do czasu, podczas odtwarzania filmu, przez pare sekund (5 lub 6) obraz mi nieruchomieje. Zdarza sie to raczej rzadko, powiedzmy raz na 10 minut ale jest strasznie denerwujace. Czy ktos moze wie jaka jest przyczyna takich problemow? Bardzo prosze o pomoc. Dzieki i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Mam Nec'a 2500 i moj nowy Benq 1620 juz do mnie jedzie
![]() Nie mialem z nim jeszcze stycznosci, jednak na dzien dzisiejszy wybieralbym pomiedzy 2 markami: Plextorem a Benq. Plex odpada ze wzgledu na cene, a dodatkowo wcale nie jestem pewien czy jest lepszy od Benka. W benku jedyne co mnie odstrasza to ... nazwa :\ Gdyby ta nagywarka nazywala sie Nec, to mialbym ja juz od dawna ![]() Ja wybralem Benq 8 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
@Krosan
Benq to dobry napęd. Ma dobrą jakość nagrywania i korekcje. Jest też bardzo chwalony na zachodnich forach, więc masz trudny wybór...... ![]()
![]() |
Tagi |
dvd r dl, napęd, nec |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Muzeum] NEC ND-3650A 2007r. | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 24 | 04.11.2021 18:37 |
Pioneer DVR-K06 slim OEM vs. NEC ND-6650A Dual Layer slim OEM | s1misza | Napędy optyczne DVD | 1 | 21.08.2008 22:14 |
Bios z NEC 3520A (lub nowszej) do NEC 2510A | Matefusz | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 3 | 30.03.2005 22:02 |