![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() |
Płytka dvd wypalona plextorkiem 716 niedziała
Płytka dvd wypalona plextorkiem 716 niedziała w stacjonarnym dvd AIWY, natomiast ta sama płytka zripowana na HDD i wypalona na LITEONIE lub LG działa bezproblemowo
Płytki wypalone na PLEXIE w innych dvd działają bezproblemow jest tylko problem z tym DVD aiwy co to może być za przyczyna |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Oto przyczyna
vd Aiwy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
może to jest tak, że teraz Aiwa to Sony a Sony ma laser LiteOna i z tego powodu lubi się z nagrywarką LiteOna ^_^
a jeśli to stara Aiwa (z normalnym napisem a nie takim znaczkiem, to cud, że jeszcze coś czyta.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() |
DVD AIWY ma już pare latek i z tego co widzę to taki jego urok, bo koleś ma jakieś dvd tak zwany kożystny zakup dawali do pasty do zębów HIPER MARKIECIE
to dałem mu płytki wypalone x12 na PLEXIE i nawet się niezająknął
|
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w AIWAch z przed paru latek były jakieś tragiczne lasery, wielu moich znajomych i ja skusiło się na zakup niniwieży AIWA i we WSZYSTKICH przypadkach po ok. 2 latach padł laser. wymiana we własnym zakresie to ok. 70 zł. w DVD nie wiem. pomimo to sobie i córce kupiłem discmany AIWA (poprzedni padł, też laser i zaliczył lot do śmieci) ponieważ po oględzinach okazało się, że laser jest ten sam co w Sony, głośniej grają (i nie gorzej) - można podłączyć większe słuchawki a cena 100 niższa.
|
|
|
![]() |
|
|