![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.07.2004
![]() |
bios VS08 do 832S czy ktoś testował??
witka
dzisiaj dostałem nowy bios ale nie bardzo wiem co on zmienia ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Przeciez juz jest kilka tematow na temat tego biosu. Poswiec 5 minut i przejrzyj forum
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Witam
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36878 albo mi się zdaje albo ktoś się powtarza. Post jest wyżej dot. biosu VS08 jak i sposobu jego patchowania jak i instalacji. Kolega Sebastian997 wyjaśnił to dogłębnie. Pozdrawiam
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pierwsze słyszę o tym biosie! Chyba jesteś jedynym posiadaczem! Wgraj i powiedz, czy można wypalać x16? Wielkie pozdro! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Witam
A dlaczego uważasz ze można wypalić płytke DVD x16 ? tak jest w specyfikacji tego biosu? Ja u siebie takich objawów nie stwierdziłem aby mój palnik palił coś x16. A co do wgrywania biosów ja wgrałem orginał z832 do Litke i napęd padł,wiec jak tobie się to udało to gratulacje. A bios vs08 znajdziesz na stronie producenta litków i na cdrinfo tez już jest. Może czegoś nie zrozumiałem wiec proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Od pierwszej literki do ostatniej to czysta ironia! Nie wiem czyś głupi czy tylko udajesz? Sam napisałeś, że to już było - chyba nawet z 18 razy ![]() Nie sądzisz, że to już nudne jest? Gdy temat jest piętro wyżej, a kolejny "Jestem tu nowy" nawet nie zada sobie trudu żeby rzucić ślipakami? ![]() Ha? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
No fakt.
LOL Tylko tyle moge powiedzieć Ale wiesz nawet tematy są prawie takie same wiec nie trzeba nawet tego wyszukiwac tylko 5 min pocztac posty jakie są na forum Pozdrawiam
#8 |
overclocker
Data rejestracji: 18.05.2004
![]() |
jak tak czytam sobie to mam dziwne uczucie ze moderatorzy sie troszke opiepszaja na tym forum
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Całą wiedzę byś chciał tylko dla siebie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
jest fajnie co chwila nowe posty nawiazujace do tego samego (i mozesz sie pare razy wypowiedziec, od czasu do czasu dostaniesz jakas odpowiedz-bezmyslna). jest sobie funkcja szukaj (ciezko cos w niej wpisac a znalezsc o to dopiero jest ....) ale po co z niej kozystac jak mozna zalozyc nowy temat (moze rozwinie sie do kilku stron) a jak nie umze smiercia naturalna zawsze to jest cos nowego (starego od kilku ladnych dni, miesiecy poruszane).
jest super oby tak dalej a nic i nikt nie bedzie mogl znalezsc za pare miesiecy lub nawet dni. zakladajmy wiecej tematow brdzie super a co z tego ze to juz bylo gdzies ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
A nie dalej jak wczoraj o tym rozmawialiśmy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ile jest tematow nawiazujacych do jednego 812@832 i biosy od tych nagrywarek (a wszystko jest w jednym miejscu - co, gdzie, jaki , dlaczego i po co).
reszte zostawie zostawie bez komentarza. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|