Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.04.2005, 14:10   #16
giero
Bywalec

Data rejestracji: 15.09.2004
giero w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
I tu Ozzi nie masz racji kiedyś nagrałem ten sam film na dwóch różnych płytach jedna to była verbatimka +r,a druga mediastore +r i wynik był taki że ta pierwsza jest nadal u mnie a ta druga za oknem!!Nagrywane były z tą samą prędkością a jednak mediastore nie chciała się odtwarzać na żadnych stacjonarkach tzn sprawdzałem na kilku modelach dvd ,na tych lepszych odtwarzała się do połowy a dalej same przycięcia,zrobiłem test dvdinfo i średnia błędów pi na verbatimie 41 a na mediashit 700!!!Dlatego od tej pory pale wszystko na verbatimach i jestem pewny moich danych!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.04.2005, 15:13   #17
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ozzi0303
Ja zminiłem Bios na nowy w swojej nagrywarce i gdybym włożył cegłę to też by wypaliła. I Bzdurą jest że trzeba kupować płyty pod nagrywarki jak nie nagrywa wszystkich to do kosza i trzeba myśleć nad nowym napędem który da sobie z nimi radę!
wyrocznia?

widzicie chłopaki po diabła robiliście testy na dziesiątkach nagrywarek i tysiącach płyt

sprawa jest jasna - i cegła się pali.

wszystko zależy od temperatury.

ciekawe jak brzmi nazwa tej nagrywarki.....piec martenowski?
ed hunter jest offline  
Stary 16.04.2005, 12:43   #18
radw
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 12.03.2003
radw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ostatnio kupiłem TDK DVD+R 8x, wypalając z prędkością 8x 3 spaliłem 6x dwie. pozostałe 4x poszły bez kłoptu i jedna 6x. Mam palnik na LG zmienić?
radw jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: