![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
nielimitowana zmiana regionu w Toshiba SD-M1712, czy można ? i inne pytanka :)
Witam.
Zakupiłem DVD-ROM'ik j.w. i mam takie pytanie. Czy istnieje możliwość nielimitowanego zmieniania regionu w tym napędzie ? Jeżeli tak to prosiłbym o wskazówki jak to zrobić ? Drugie i najważniejsze, czy mając kartę grafiki z wyjściem TV, można bez większych kłopotów nagrywać filmy podpinając magnetowid do tego wyjścia, czy będzie to utrudnione przez jakieś tam zabezpieczenia antypirackie ? (coś w rodzaju FOTA, na kasetach VHS). Nadmieniam że jak na razie moja grafa takowego nie posiada i noszę się z zamiarem jej zmienienia, a ten punkt jest decydujący w tej kwestii. Jeżeli możecie pomóżcie i udzielcie odpowiedzi na moje pytanka, za co z góry b. dziękuję. Pozdrawiam, |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Do oglądania filmów z innego regionu polecam RegionKiller - programik oszukujący napęd i soft, autor ten sam co programu CloneCD. Wogóle nie musisz grzebac w napędzie i zmieniać regionu.
Co do nagrywania - dawniej było tak, że nie stosowano zabezpieczeń, potem w uaktualnieniach softu do kart graficznych pojawiło się zabezpieczenie programowe analogiczne do FOTA, jak jest teraz szczerze odpowiadam, że nie wiem.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|