Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.10.2004, 19:06   #1
bo$$
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.08.2004
bo$$ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
posiadacze 1213s

w opisie najnowszego biosu wyczytałem że dzieki niemu nagrywarka obsługuje nowe format Jakie to formatyObsługuje DL
Czy jeżeli updatuje nagrywarke oryginalnym biosem to tracę gwarancję?
bo$$ jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.10.2004, 14:15   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
AD1.
jak wgrasz bios od1633 to masz DL
AD2.
jak oryginalnym to nie tracisz gwarancji

P.S. od DVD jest inny dzial !!!!!!!!
Stary 11.10.2004, 14:34   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
w sumie dzial chyba dobry - bo chodzi o nagrywanie ogolnie a nie konkretnie filmy ktorymi tam bardziej sie zajmuja
potwierdzam - jak chcesz dl to tracisz prawa gwarancyjne
mam ta spaware i musze przyznac ze jest calkiem niczego sobie
nimal jest offline  
Stary 11.10.2004, 14:52   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
w sumie dzial chyba dobry - bo chodzi o nagrywanie ogolnie a nie konkretnie filmy ktorymi tam bardziej sie zajmuja
potwierdzam - jak chcesz dl to tracisz prawa gwarancyjne
mam ta spaware i musze przyznac ze jest calkiem niczego sobie

co do dzialu to mi sie powalilo
Stary 11.10.2004, 14:57   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
co do dzialu to mi sie powalilo
Znowu?

VIZZARD jest offline  
Stary 11.10.2004, 14:59   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Znowu?

ach te grzyby co my zbieralismy
Stary 11.10.2004, 15:49   #7
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
ach te grzyby co my zbieralismy
No!

Ale to chyba były grzybki HALO
VIZZARD jest offline  
Stary 14.10.2004, 03:57   #8
unZIP
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.10.2004
unZIP w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No i wreszcie po całym dniu czytania o BIOSach, fimware'ach, EEPROMach od Zebry - zebrałem się i zainstalowałem palniczek. I szlag mnie mało nie trafił. Specjalnie dołożyłem 10zeta żeby mieć wersję BOX i legalne NERO i co? I wielka KUPA. Jest wersja Nero OEM Suite, która (ksdfads1!@!) zawiera tylko Nero Express!!! Czuje sie zrobiony w balona. PowerDVD też jest okrojone - legalne obsługuje tylko 2 głośniki!!! To po cholere ja kupuje program do odtwarzania DVD? 2 głośniki to mam z DIVXa!! Szlag!!. Nie kupujcie wersji BOX!!
unZIP jest offline  
Stary 14.10.2004, 04:03   #9
unZIP
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.10.2004
unZIP w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak to z nowa nagrywarka - kupilem sobie przekroj nośników, żeby sprawdzić na którym będzie fajnie nagrywać. I kolejna niespodzianka. Nero pokazuje mi poprawnie Platinum DVD+RW 4x, Esperanza DVD-R 4x, DVD+R 4x i Magnetik DVD-R 4x, Platinum DVD-R 8x i chce nagrywać tak jak trzeba (4x lub 8x, tam gdzie ma być 8), ale:
Platinum DVD+R 8x pokazuje i chce nagrywac 12x (to jeszcze nie problem)
Platinum DVD-RW 4x pokazuje i chce nagrywac 2x!!! Czy ktos jeszcze tak ma? Bios najswiezszy orginalny do 1213S (czyli T0D). Czy mozna to jakos poprawic bez zmiany strategii ew. wgrywania nieorginalnego BIOSu?
unZIP jest offline  
Stary 14.10.2004, 06:00   #10
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez unZIP
No i wreszcie po całym dniu czytania o BIOSach, fimware'ach, EEPROMach od Zebry - zebrałem się i zainstalowałem palniczek. I szlag mnie mało nie trafił. Specjalnie dołożyłem 10zeta żeby mieć wersję BOX i legalne NERO i co? I wielka KUPA (...) Nie kupujcie wersji BOX!!
No to masz pudełko za 10 zł. A może to sprzedawca Ci wsadził OEMa do BOXa? Różne cwaniaki się trafiają. Kupiłem przedwczoraj OEMA z identycznym wyposarzeniem, tylko że bez kartonika (1213BlackOEM za 294zł). Jak 2 lata temu kupowałem CDRW Litka w BOXie, to dostałem pełną wersję Nero 5.5.... i chyba jeszcze kabelki nawet.

Twoje uprawnienia: