Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.02.2005, 00:32   #1
borat
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.02.2005
borat w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jaką nagrywarkę

prosze o pomoc i sugesyie bo nie wiem na jaka nagrywarkę się zdecydowac.
najbardziej podoba mi się NEC 3520A ale LiteOn SOHW-1653 teą jest niezły a na dodatek znalazłem jeszcze bardzo interesujący napęd Toshiba SD-R5372 . Co myślicie bo juz chciałem zaopatrzyć się w tego Nec'a ale wiadomo liteon to przodująca marka a z drugiej strony ta toshiba jest interesująca chociaż narazie jeszcze nie widziałem o niej żadnych opini więc nie mam porównania.

Za wszelkie porady DZIĘEEEEEEEKI i pozdro
borat jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.02.2005, 01:11   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez borat
prosze o pomoc i sugesyie bo nie wiem na jaka nagrywarkę się zdecydowac.
najbardziej podoba mi się NEC 3520A ale LiteOn SOHW-1653 teą jest niezły a na dodatek znalazłem jeszcze bardzo interesujący napęd Toshiba SD-R5372 . Co myślicie bo juz chciałem zaopatrzyć się w tego Nec'a ale wiadomo liteon to przodująca marka a z drugiej strony ta toshiba jest interesująca chociaż narazie jeszcze nie widziałem o niej żadnych opini więc nie mam porównania.

Za wszelkie porady DZIĘEEEEEEEKI i pozdro

" ... a lato było piękne tego roku"

Wejdź na cdrinfo.pl - to może oczy ci się otworzą

I może zobaczysz testy tej Toshiby

I kilku innych napędów

Tu raczej:

Fani LG krzykną: LG!

Fani Liteona krzykną: Liteon!

Fani Neca krzykną: Nec!

Fani Plextora krzykną: Plextor!

Fani Pineera krzykną: Pioneer!

Fani BenQ krzykną: BenQ!

I tyle się dowiesz

Poza tym takich tematów jest w cholerę

I prowadzą donikąd albo ku zamknięciu

Więc standardowo: cdfreaks.com i cdrinfo.com

I oczywiście standardowo

VIZZARD jest offline  
Stary 02.02.2005, 06:58   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@VIZZARD

jak zwykle trzymasz fason

P.S. szkoda ze nie mam netu w domu
Stary 02.02.2005, 09:21   #4
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
@VIZZARD

jak zwykle trzymasz fason

P.S. szkoda ze nie mam netu w domu

To sobie załóż!

VIZZARD jest offline  
Stary 02.02.2005, 09:44   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja jestem fanem Liteona i KRZYCZĘ BeneQ (tak do kompletu )
ed hunter jest offline  
Stary 02.02.2005, 09:49   #6
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez ed hunter
a ja jestem fanem Liteona i KRZYCZĘ BeneQ (tak do kompletu )
No wiesz

W przyrodzie zawsze znajdą się jakieś wynaturzenia

VIZZARD jest offline  
Stary 02.02.2005, 10:00   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez VIZZARD
No wiesz

W przyrodzie zawsze znajdą się jakieś wynaturzenia

BeneQ do testów przed a Liteon do testów po. A to już zboczenie.
ed hunter jest offline  
Stary 02.02.2005, 09:51   #8
borat
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.02.2005
borat w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ten nec mi się naprawdę podoba ale czytałem jak się wypowiadali urzytkownicy że kiepsko czyta porysowane,kiepsko nagrywa CD-R,jest głosny i nie nagrywa z maksymalnymi prędkościami ale inni mówią że to wina biosu bo to pierwsza wersja i wogóle jak będą nowsze napewno błędy znikną.
Po drugie straciłem wiarę w firmę liteon co oni teraz produkują ,nagrywam u znajomego płytkę CD-R i przynoszę do siebie to mój dvd ma problemy z jej zobaczeniem a co dopiero z np. skopiowaniem i jeszcze cholernie głosne,po co zresztą robić takie napędy52x32x52,czy są takie płytki CD-RW i czy osiągną one max prędkość przy nagrywaniu cd-R.
mam lietona 40x24x48 i ona jest suppper,natomiast te nowe to jakiś kwas.

No i do thoshiby to mam porównanie tylko do ich wcześniejszych produkcji dvd i nie zauważyłem jakiś nieprawidłowości,a zreszta jeszcze nie widziałem żadnych opini na temat tego napędu więc sorry , ale wystarczy spojżeć na specyfikację od razu wybija się ponad nec'a a co dopiero lietona.

to narazie tyle

jak jeszcze coś znajdziecie ciekawego to piszcie

dzięki i pozdro
borat jest offline  
Stary 02.02.2005, 10:32   #9
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD

To sobie załóż!
telekomuna - zdziera

a dialog - jakos nie chce przyjsc

a czekam z niecerpliwoscia na DSLa
Stary 02.02.2005, 10:41   #10
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez icemac
telekomuna - zdziera

a dialog - jakos nie chce przyjsc

a czekam z niecerpliwoscia na DSLa
A żadnych innych alternatyw niet?

Jacyś inni dostawcy, sieci blokowe, itp.
VIZZARD jest offline  
Stary 02.02.2005, 11:16   #11
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez VIZZARD
A żadnych innych alternatyw niet?

Jacyś inni dostawcy, sieci blokowe, itp.
mieszkam w dzielnicy willowej i nawet radiolini nie chcialo sie podlaczac gosciowi dla jednej osoby
Stary 02.02.2005, 07:54   #12
gm_ns
Bywalec

Data rejestracji: 30.01.2005
gm_ns w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja tez czytałem wiele testów, porównań, opini.........tez sie zastanawaiałem jak TY bo kasa na ulicy nie lezy, ale wybrałem NEC3520a i jak narazie - bez zarzutu.

G
gm_ns jest offline  
Stary 02.02.2005, 11:25   #13
tengu
Hitokiri Battousai

Data rejestracji: 14.09.2004
tengu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To masz podobną sytuację jak ja. Tylko że ja mieszkam na wsi. Telekomuna powiedziała: "Nie ma fizycznej możliwości podłączenia neostrady/SDI" a przez modem to nie mam zamiaru się łączyć. A z radiówki wyskoczyli, że musi być minimum 30 podpisów. Weź tyle wychacz w miejscu w którym jedynym łączem ze "światem" jest kościół, Radio Ojca Tadeusza i PKS.

vectra-unlimited

ASUS ASPIRE 9301AWSMi POWERED BY AMD
tengu jest offline  
Stary 02.02.2005, 11:40   #14
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Trzeba chyba samemu kabel kłaść

VIZZARD jest offline  
Stary 02.02.2005, 11:49   #15
maj3
Banned

Data rejestracji: 03.10.2004
maj3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez tengu
To masz podobną sytuację jak ja. Tylko że ja mieszkam na wsi. Telekomuna powiedziała: "Nie ma fizycznej możliwości podłączenia neostrady/SDI" a przez modem to nie mam zamiaru się łączyć. A z radiówki wyskoczyli, że musi być minimum 30 podpisów. Weź tyle wychacz w miejscu w którym jedynym łączem ze "światem" jest kościół, Radio Ojca Tadeusza i PKS.
prosze nawet TV nie mają Bieszczady, Mazury czy inne góry czy co
maj3 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: