![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.09.2004
![]() |
![]()
Niedawno kupiłem sobie te nagrywarkę i ciekaw jestem jak u innych się sprawuje. Wypalałem na niej Verbatimki DVD-R 4x i niektóre wypaliła bez problemów a na drugiej nie mogła zakończyć końcowej ścieżki .Teraz jadę na Esperanzach DVD+R 4x i wypala je bezproblemowo szybko i zwinnie może inni mają równie ciekawe uwagi na temat tego sprzętu ??Aha próbowałem wypalić jeszcze jedna płytkę DVD+R 4x EMTEC i początkowo nie chciała jej wypalić dopiero po jakimś czasie znowu włożyłem ja do napędu i wypaliło ja bez problemów :\ Nie ściągałem do niej jeszcze nowego Biosa bo nie wiem jak będzie się zachowywać po tym
![]() Ostatnio zmieniany przez Predator895. : 21.09.2004 o godz. 16:30 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Przejrzyj forum to bedziesz wiedzial co ludzie o niej sadza.
Alez wy jestescie leniwi... |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.09.2004
![]() |
mam identyczna wypalare od moze 3 dni... jeztem zieloy na temat wypalania dvd ale powoli poznaje tajniki
mialem w wypalarce poczatkowo bios BS06 a zamienilem na BS0C i na pierwszy rzut oka smiga sprawniej i widzi wiecej nosnikow |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2004
![]() |
zapytnie
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() milion razy byl ten diodowy problem - TAK MA BYC |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Ja mam swoją 2 miesiące - fabrycznie bios BSOC obecnie BSOK i jest lepiej. Lepiej na litku palić +R niż -R. Chyba jest to związane ze współpracą z SONY. A le za tą cenę w porównaniu z niektórymi innymi nie ma powodów do narzekań. Jak na razie czyta i zapisuje wszystko. Czyta porysowane płytki. Nadaje się zarówno jako DVD writer jak i CD writer (choć chyba jako DVD jest minimalnie lepszy)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.08.2002
![]() |
Moja zostala odeslana na wschod ... pierwszy kontakt z nia ocenian niepozytywnie - dzialała jak chciała :?
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.02.2004
![]() |
czy można przechodzić między biosami BSOC,BSOK, BSOR tak poprostu klikając pliki exe?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
do przodu tak BSOC->BSOK->BSOR do tylu NIE BARDZO korzystajac z biosow oryginalnych BSOC<-BSOK<-BSOR ale jak sciagniesz sobie biosy od codekow to tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|