![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak to nie ma, to jest niemożliwe, paru jest
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
A moich 2 kumpli chcialo w niedziele kupic LG na gieldzie i nie bylo zadnej.
Zrezygnowani zakupili Benq... i juz im cos nie dziala jak powinno. ![]() @DanielP Fajna "sciema" ^_^ |
![]() |
![]() |
#63 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
Qrde racja....ja jestem niezadowolony...
![]() ![]()
#64 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.12.2004
![]() |
Cytat:
Cale stosy ! ;-) Ludzie chyba wszystko wykupili, jak napedy wygraly testy w PC Wordzie i Komputer Swiecie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
-=MIXED CLAN=-
![]() ![]() |
@DanielP
weż nie ściemniaj.... ![]()
#66 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Jesli masz jakies dowody na to, to je przedstaw ! A nie ******ysz banialuki. |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
Cytat:
Ja Ci radze - wymien ja na oem-a ![]() ^_^ @DanielIP "misiaczku kosmaty" tu sciemniasz: "...zakupili LG... i juz im cos nie dziala jak powinno" ![]() Ostatnio zmieniany przez kataryniarz : 28.02.2005 o godz. 15:59 |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() I to tylko kwestia czasu ![]() A co do ![]() Bo z wykonaniem to też różnie bywa ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...89&postcount=2 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...59&postcount=1 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...85&postcount=3 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...84&postcount=1 itp... a oni są bardzo zadowoleni bo przecież na forum nie ma niezadowolonego usera 4163
![]() |
#70 |
NEC 3520A
Data rejestracji: 23.02.2005
![]() |
Właśnie wróciłem z miasta. W żadnym sklepie nie znalazłem BenQ. W Simmtechu polecał mi Neca 3520, mówił że sam ma takiego i że jest cichy i nagrywa super nawet tanie płytki. Jak się zapytałem o BenQ to powiedział mi że słyszał że są naprawde dobre ale ich nie mają i niebędą mieli. Mówił że sam chciał kupić BenQ ale akurat Nec był w promocji.
![]() ![]() W drugim sklepie jak sie zapytalem o BenQ to koles powiedzial mi ze chyba niewarto kupowac tej nagrywarki bo tylko dlatego wygrala ten test w PC World bo gazeta jest sponsorowana przez ta firme. Koles polacal mi Neca i LG. W jednym sklepie facet zaproponowal ze mi sprowadzi BenQ ale zeby z tym przyjsc w czwartek ...
#71 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
W ostatecznosci mozesz zajrzec tutaj : http://www.allegro.pl/search.php?str...4481&country=1 A jesli nie BenQ, to LG albo NEC. Jednak ja ich nie mialem, wiec nie doradzam, bo jak cos bedzie "nie tak" to jeszcze bedzie na mnie ![]() HA HAHA, to Benq musi sponsorowac PC Worda, Komputer Swiat oraz Chipa ! Dobre dobre, bogata firma z tego Benka ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ostatnio Nec wygral chipa, model 3500a, wiec na testach chipa nie ma co sie opierac w wyborze nagrywarki. Chyba PC world'a
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
-=MIXED CLAN=-
![]() ![]() |
@namor
mogłes podać linki do całych wątków. Wtedy to widziałbyś że "problem rozwiązał się sam..." Polecam przecztać do końca. ![]()
#74 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
i tak jak z każdą nagrywarką ,prędzej czy puźiej problem zawsze rozwiązuje się sam a chodziło mi o to że nie można stwierdzać że na forum nie ma niezadowolonych userów jakiegoś tam modelu nagrywarki bo to zdaża się nawet najlepszym np.Plextor ,Pioneer ,Benq itp...
![]() |
#75 |
NEC 3520A
Data rejestracji: 23.02.2005
![]() |
A na czym dokładnie polega ta gwarancja "Door to Door" ?
Właśnie taką ma BenQ ...
|
|