Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.06.2004, 07:23   #1
wwojtek26
knoblauch

Data rejestracji: 26.05.2004
wwojtek26 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
palenie dvd pod nero

przy próbie wypalenia dvd video programem nero wyskakuje komunikat:relokowanie plików dvd video nie powiodło się dvd video może nie dać się odtworzyć.czy chcesz kontynuować?
Authoring zrobiłem dvdlabem
czy coś robię źle?
wwojtek26 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.06.2004, 07:54   #2
wwojtek26
knoblauch

potem spróbowałem wypalić to programikiem spod tmpgnc.film się wypalił,ale z błędem.na 7 płyt wypalonych wszystkie mają błąc crc w tym samym miejscu
wwojtek26 jest offline  
Stary 13.06.2004, 09:12   #3
grzes07
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 21.10.2002
grzes07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
napisz troche wiecej informacji bo powody moga byc rozne jak np. sprawdzalec po obrobce w DVDLab czy wszystko chodzi tak jak powinno, mozesz to sprawdzic playerem "CyberLink PowerDVD" sa rowniez inne.Wykonalem mase filmow korzystajac z DVDLab i nie mialem problemu z nagraniem lub odtworzeniu na DVD stacjonarnym.Ja gdy wykonam cala obrobke programem DVDLab i mam gotowe dwa foldery AUDIO_TS i VIDEO_TS wrzucam je do wyzej wymienionego playera PowerDvd i sprawdzam czy wszystko chodzi jak nalezy a potem dopiero nagrywam korzystam z RecordNow Max 4.5 (polecany przez forum Doom9) ale w Nero tez nie powinno byc problemu jezeli wszystko poprawnie wykonales, ale moja rada sprawdz sobie czy nie popelniles bledú przy obrobce w DVDLab wykorzystaj player w celu sprawdzenia
grzes07 jest offline  
Stary 13.06.2004, 10:34   #4
mesztica
User nad userami :)

Data rejestracji: 09.01.2004
mesztica zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez wwojtek26
przy próbie wypalenia dvd video programem nero wyskakuje komunikat:relokowanie plików dvd video nie powiodło się dvd video może nie dać się odtworzyć.czy chcesz kontynuować?
Authoring zrobiłem dvdlabem
czy coś robię źle?
Ja też tak mam, po przerobieniu Shrinkiem zamieniam VOBy z dodatkami na "puste", dzieki temu zaoczszczedam miejsce i moge film przerobic na 80-90%... ale potem Nero wywala taki blad Moze to tez wina Menuedita, bo grzebie troche w menu zeby usunac "slepe uliczki" po wywalonych dodatkach...
Nie martwie sie tym, bo robie z filmu ISO (MagicISO) i pale DVDDecrypterem (ISO->Write)... wszystkie filmy śmigają na kinach różnych firm
Pozdrawiam
Stary 13.06.2004, 13:41   #5
wwojtek26
knoblauch

przerabiam film za pomocą virtual dub-wstawiam napiwy następnie tmpgnc konwertuję do formatu m2v+wav.potem authoring dvdlabem.efekt końcowy jest taki że po nagraniu na płytę filmu nie idzie już skopiować,wywala błąd crc-zawsze w tym samym miejscu
wwojtek26 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: