![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Jak zrobić kopię bezpieczeństwa gry na PS2?
Temat kopiowania zabezpieczonej płyty z grą na Play Station 2 u mieściłem w dziale DVD, gdyż gra ta na takim właśnie nośniku jest zapisana.
Kupiłem jakiś czas temu grę Resident Evil Code: Veronica. Nie jestem jedyną osobą w domu, która lubi grać w survival horrorki (łącznie jest nas troje). Płytka jednak ma już kilka (diesiąt nawet) drobnych rysek. Jak narazie odczytywana jest bez problemu, jednak obawiam się, że nie długo żadne z naszej trójki nie pogra w nią wcale. Jakiego programu użyć aby wykonać kopię bezpieczeństwa? A może ważny jest również typ nośnika? Jak już wspomniałem, gra jest na płycie DVD, a nagrywarkę do nagrywania tego typu nośników posiadam. Wolę wydać 5 do 10 zł na DVD-/+R niż 129 na nową grę. Z wielką niecierpliwością oczekuję wskazówek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Może zrzuć nośnik w postaci obrazu, potem nagraj na płytę. Jak gra jest zabezpieczona, to musisz najpier rozpoznać zabezpieczenie, a potem ustawić program na te zabezpieczenie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja rowneiz survival horrory cenie ponad wsyzstko + Metal Gear Solid, a reszta z konsol to czysty shit :-)... CO do kopii : nie obejdzie sie neistety bez przerobienia konsolki (polecam RIpper 2). W razie czego sluze lista (struktura) plikow, gdybys chcial wykonac kopie na 2 x CD-R (wowczas mamy tzw. swap point po ktorym zmieniasz plyte - nastepuje to po walce z potworem w samolocie). Przegranie 1:1 plyty PS2 DVD jest NIEMOZLIWE!!!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
Data rejestracji: 29.05.2003
![]() |
Cytat:
Ha ha ha hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pokaz mi nagrywarke ktora to potrafi... O programie nie wspominajac. Jaki bylby sens produkcji modchipow, gdyby dalo sie to zrobic?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Bywalec
Data rejestracji: 29.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#7 | |
Get a Mac!