![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
jak skopiować GRĘ DVD?
znalazlem metody kopiowania filmow, ale poradzcie jak skopiowac GRĘ, ktora zjmuje 7.4GB na 1DVD [Metal Gear Solid 2]
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
MGS2 ma 7,4 GB ?? Chyba po instalacji? Gra zajmuje 3,7 GB na DVD (przynajmniej moja kopia
![]()
#3 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
ja mam orginal na ps2 i mi zajmuje 4,25 GB ;/ to ja nie wiem chlopie jaka ty masz wersje chyba substans ale to tez watpie zeby tyle wazylo.
#4 |
Nowy na forum
![]() |
tak ,mam wersje Substance i naprawde pokazuje, ze tyle wazy...
|
![]() |
![]() |
#5 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
ta bo w substance chyba plyta z bonusami jest wbita w plyte z gra.
Wiec jedyne co ci pozostaje to znalezc bonusy i usunac albo zassac juz zripowana wersje ![]()
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mu pomoge...
Skopiuj zawartosc plyty na dysk w taki sposob, aby pozbyc sie jednego foldera (niestety juz nei pameitam jak on sie nazywal). W kazdym razei folder ma byc tylko jeden (DirectX81) oraz oprocz tego 14 plikow w katolgu glownym plyty. Plyte wypal jako kompilacje UDF z etykieta MGS2. Sek w tym ze wszystkie pliki znajdujace sie w tym folderze znajduja sie rowniez w data2.cab (~3,65 GB), a z folderu z plikami w wersji rozpakowanej gra korzysta jedynie w wypadku instalacji minimalnej. I tu dochodzimi do meritum czyli tzw. szkopulu - aby tak przygotowana kopia dzialala zmuszony jestes wybrac FULL INSTALL (7,6 GB). Niestety - cos za cos... Ale zapewniam ze warto. Gre przeszedlem 2 razy, z czego raz na european hard! This is Snake. Collonell, can you hear me? |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
i juz jest ok!
dzieki za pomoc; banalne rozwiazanie - ale chyba wlasnie nad takimi mysli sie najdluzej
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma za co. Jesli moge - zawsze chetnie pomoge ;-D...
|
![]() |
![]() |
|
|