![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Oddaję w Wasze ręce betę polskich plików językowych dla CloneDVD2. Pliki są ukończone na 95%.
Uprzejmie proszę o wytknięcie błędów podając brzmienie zdania, ewentualną propozycję zamiany oraz inne kwestie takie jak np. obcięcie napisu, złe brzmienie w odniesieniu do funkcji jaką opisuje, zachowanie zasad pisowni, wyłażenie poza obręb, ewentualne literówki, itp. Nie mam pod ręką żadnej palarki i nie wszystkie okna jestem w stanie obejrzeć w działaniu. Mile widziane screenshot'y. P.S. Plik należy rozpakować, wrzucić do podkalalogu /language i zrestartować program. Pozdrawiam i czekam na odzew. EDIT: 15-08-2004 Pliki od dziś dostępne tylko tutaj.
Ostatnio zmieniany przez Monter : 15.08.2004 o godz. 23:39 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.06.2004
![]() |
A to dziwne po co przecież są oryginalne ( wyciągnięte z wcześniejszej wersji)
ja tak uczyniłem i nie ma żadnych problemów. WSZYSTKO JEST PO POLSKU |
|
|
|
|
#3 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Plik z wersji 1.0 co prawda działa ale wszystkie nowo dodane opcje i elementy od tamtego czasu były nieprzetłumaczone, program w zasadzie miał tłumaczenie 50%-we. Różnica wielkości pliku nic Ci nie podpowiada?
No ale spoko, nikt nie obiecywał, że moja praca na coś się przyda ![]() Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniany przez Monter : 08.08.2004 o godz. 19:51 |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Nie wiem czy to u mnie, ale oba archiwa - Corrupted
|
|
#5 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Monter]Plik z wersji 1.0 co prawda działa ale wszystkie nowo dodane opcje i elementy od tamtego czasu były nieprzetłumaczone, program w zasadzie miał tłumaczenie 50%-we. Różnica wielkości pliku nic Ci nie podpowiada?
No ale spoko, nikt nie obiecywał, że moja praca na coś się przyda ![]() Pozdrawiam. ================================================== = Dobra i porzadna robota DZIEKUJEMY wszystko dziala i pisze po PL. wersji 2.4.2.7
Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 08.08.2004 o godz. 20:39 |
|
|
|
|
#6 |
|
Użyszkodnik
![]() |
W związku z problemami niektórych użyszkodników podaję alternatywną lokację do bezproblemowego ściągnięcia pliku jezykowego: kliknij.
domestos007_ - najnowsza wersja nosi numer 2.4.3.1 - chyba z lekka przysnąłeś...Pozdrawiam.
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.12.2002
![]() |
Najnowsza wersja to już 2.4.3.5
/http://static.slysoft.com/SetupCloneDVD2Slysoft.exe Przejżałem prawie wszystkie teksty i jak dla mnie, tłumaczenie jest ![]() a mam jeszcze pytanko, jesteś tłumaczem również CloneCD i tam pliki PL są wbudowane w instalator, czy masz jakiś wpływ na to aby również pliki PL były wbudowane w CloneDVD ? |
|
|
|
|
#8 | |
|
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
Każdy więc ma szansę się do tego dołożyć, oczywiście oprócz wielbicieli słodyczy ![]() EDIT: Zależy mi na opinii kogoś, kto bawił się przycinaniem wbudowanym w program i wypalił coś tak spreparowanego na płytkę. Ostatnia OFICJALNA edycja także SlySoft'u to właśnie wersja 2.4.3.1.
Ostatnio zmieniany przez Monter : 08.08.2004 o godz. 21:18 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Fine]Najnowsza wersja to już 2.4.3.5
/http://static.slysoft.com/SetupCloneDVD2Slysoft.exe ============================================= www.elby.ch i slysoft.com uzywaja tej samej nazyw cloneDVD krotko w paru zdaniach kidys czytalem ale wylecialo z glowy czy oni czsem sie nie podielili ![]() ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Stary problem, dotyczy engine Forum a nie plików... Trzeba pociągnąć Flashgetem lub czymś w ten deseń... tylko takie formaty można tu wrzucać więc musiałem plik spakować...
|
|
|
#11 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.06.2004
![]() |
Używam wersji 2.0.9.4 i praktycznie wszystko jest spolonizowane
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Ukazała się już oficjalnie wersja 2.4.3.5 Slysoft, o jakiej wspominał użyszkodnik mensir67pl. Jedyna różnica w stosunku do aplikacji wyprodukowanej przez Elby jest taka, że przycisk "Buy now" ("Zakup") przenosi po kliknięciu na strony www SlySoft, a nie na strony www Elby. Tym samym "zbijanie" DVD-9 do DVD-5 na jednej i drugiej wersji dokonywane jest tak samo
![]() EDIT: W chwili pisania tego posta łączna suma ściągnięć pliku ze wszystkich trzech źródeł przekroczyła sumę 852. Biorąc poprawkę na nieudane ściągnięcia z Forum, podwójne, itp., jakies ok. 500 osób oglądało pliki w działaniu... I nikt nie ma żadnych uwag?
Ostatnio zmieniany przez Monter : 10.08.2004 o godz. 02:22 |
|
|
|
|
#13 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Ukazała się nowa wersja pliku językowego - data wypuszczenia: 10-08-2004 04:38
Do pobrania w pierwszym poście i stronce dodatkowej. Pliki z naniesionymi poprawkami są w zasadzie ukończone na 98%, brakuje jeszcze paru stringów dotyczących okna Dziennika (Log), raportujących działanie programu, co do których kompletnie nie mam pomysłu. Oto one: Reordered cell pieces Reordered VOBU maps Successfully removed layer break Unable to locate layer break Truncated invalid Title Unit Entries Removed invalid parental information table Corrected invalid parental information table Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, czekam na info. Pozdrawiam.
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Reordered cell pieces - Ponownie posortowano zawartość komórek
Reordered VOBU maps - Ponownie posortowano mapy VOBU Successfully removed layer break - Pomyślnie usunięto przerwę między warstwami Unable to locate layer break - Nie można zlokalizować przerwy między warstwami Truncated invalid Title Unit Entries - Obcięto nieprawidłowe "Wejścia Jednostek Tytułów" Removed invalid parental information table - Usunięto nieprawidłową tablicę informacji rodzinnej Corrected invalid parental information table - Poprawiono nieprawidłową tablicę informacji rodzinnej Ostatnie dwa mam wrażenie, że mają związek z klasyfikacją filmów- czy dla dzieci itp. tylko nie wiem jakie słowa tam dobrać
|
|
#15 |
|
Użyszkodnik
![]() |
Dziękuję za pomoc, chociaż ktoś...
Za chwilkę wrzucę pliki do pierwszego posta tego wątku. Są one również stale dostępne pod tym adresem. Wyślę je także do Elby, powinny już w następnej odsłonie stanowić nieodłączną część aplikacji. Pozdrawiam.
|
![]() |
|
|