![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Zdaje się, że odebrałeś moją odpowiedź jako ironię a to zupełnie nie było zamierzone. Moja opinia o stacjonarnych odtwarzaczach DivX jest siłą rzeczy subiektywna (każda pliszka swój ogonek chwali
![]() ![]() ![]() Słowo 'faworyzują' to tylko taka figura retoryczna z mojej strony. Ufam opiniom forumowiczów z doom9.org. Nie miałem nigdy wcześniej żadnego stacjonarnego odtwarzacza. Kissa oglądałem parę razy na wystawie i to tyle. W chwili gdy zmieniałem stacjonarny odtwarzacz DVD ESS był najlepszym dostępnym wówczas chipsetem. Fakt, że sprzęt ma markę Philips też nie był bez znaczenia (resztę kina domowego też mam Philipsa). Myślę, że powoli czas kończyć ten wątek... Sporo opinii o tym i innych odtwarzaczach zostało też spisanych na pl.rec.kino-domowe w wątku o identycznym tytule (i też zaczętym przez matteo). Kiedyś dawno temu na pytanie czemu używam Amigi odpowiadałem: Każdy ma taki komputer na jaki sobie zasłużył, ja zasłużyłem na Amigę ![]()
Proud Lantians' descendant. Ostatnio zmieniany przez ideJ : 21.01.2004 o godz. 15:47 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|