![]() |
A czy do 212 jest jekis firmware aby mozna bylo zmieniac bitsetting ?
|
We firmware'ach od Buffalo nie trzeba nic uaktywnia***263; - bitsetting jest automatyczny
Natomiast w oryginalnych firmware'ach Pioneera niestety bitsettingu nie u***347;wiadczy si***281; W zwi***261;zku z tym i w modelu 212 obecnie bitsetting nie jest mo***380;liwy, gdy***380; takiego firmware'u niet :nie: :czytaj: |
Czy na 212 mozna testowac plyty CD bo kazda plyte jaka testuje odrazu pokzauje ze jakosc "0". Czy cos trzeba zmienic w ustawieniach czy poprostu nie skanuje plyt CD. Na DQ60 testy plyt CD wychodzily dobrze natomaist DVD wogule nie mozna bylo skanowac.
|
Cytat:
Jak widzę same problemy i ciągle pod górkę :ysz: Takie straszne napalenie było na tego 212? :hmm: |
Witam !
Wlasnie stalem sie posiadaczem nagrywarki Pioneer dvr-112d.Mam male pytanko bo nie znalazlem odpowiedzi w tym watku.Chce sobie zrobic upgrade do modelu z LF ktory bios najlepiej wgrac ?? Znalazlem cos takiego >>DVSM-XL1218=DVR-112L<< mam poprostu uruchomic i wgrac ten bios ?? Jezeli jakis inny to prosil bym o porade.Mozna potem wrocic do oryginalnego biosa ? I jak ?? Pozdrawiam. |
Cytat:
A od ostatniego razu nic si***281; nie zmieni***322;o i nie wynaleziono ***380;adnych rewolucyjnych metod :nieee: So... :czytaj: :D |
Cytat:
|
|
[QUOTE=VIZZARD;
Takie straszne napalenie było na tego 212? :hmm:[/QUOTE] Takie małe ;) zalezalo mi na dobrym zapisie plyt DVD+/-R i aby naped byl na SATA. |
Mam jeszcze jedno pytanie ktory naped lepiej nagrywa plyty CD 212 czy samsung-S183L i ktory ma lepszy odczyt plyt CD/DVD.
|
Cytat:
To pozostaje tylko zgadywać... :idea: Ja wiem który nagrywa lepiej: Pionek 112 czy Samsung 182M :tak!: || |
Ilość załączników: 8
Platinum DVD+R DL 8x
palona 2,4 bo pionek więcej nie pozwolił Załącznik 41306 Załącznik 41307 Załącznik 41308 Załącznik 41309 Załącznik 41310 Załącznik 41311 Załącznik 41312 Załącznik 41313 |
Ilość załączników: 1
|
A mogbys podpisac ktory naped nagrywal bo ja zabardzo sie na tym nie znam :(
|
Czy ktos moze napisac ktory firmware jest lepszy 1.09 czy 1.21 (orginalne) do nagrywania plyt DVD-/+R Verbatim.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:23. |