![]() |
Cytat:
plexa jest nr1 - ale chyba sie ostatnio skomercjalizowal wiec postawie na pioniera :) sciagnalem, wyglada to jak obiadek od mamy, dzieki Chlopaki za wsparcie "nie duchowe" :))) :piwo::piwo::tancerka: aloha NemeZZis |
Ilość załączników: 1
|
żeby nie było całkiem off topic: mam pionka 112 (nie modowany) i z tego co sobie tutaj poczytałem niespecjalnie nadaje się on do testowania jakości wypalenia. czy moglibyście polecić napęd DVD, który by nieźle się sprawdzał w takiej roli, a dodatkowo miał dobrą korekcję? chciałbym też, żeby miał dosyć szybki odczyt, był w miarę cichy i dostępny w sklepach (nie chcę kupować używaka)
|
Blupop DVD+R 8x
|
Cytat:
|
Cytat:
a poza tym nigdzie nie pisałem, że ma to być DVD-ROM, dlatego włśnie użyłem dość ogólnego słowa 'napęd' pozdrawiam |
Kodak CDR x52 burn x40 112@112L 8.21
Załącznik 41473 Te Kodaki to chyba le***380;a***322;y tylko obok Kodak***243;w... || |
z jakiej strony mozna sciagnac nzjnowzsze firmware do modemi 112 i 212 (SATA) ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Verbatim Printable 52x burn 16x 112L 8.21
hmmmmmmmm............. ten pionek to sie nie nadaje wo gule do wypalania CD Załącznik 41485 Załącznik 41486 Załącznik 41487 |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Cytat:
Prawie jak moje wyniki http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=547 czyli nie najlepiej :taktak: w lekkim tłoku przejda niezuważone :D |
Cytat:
Cytat:
Za 80gr to super płytki :taktak: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |