![]() |
...
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
Probuje ściagac z różnych źródeł, ale bezskutecznie - efekt ten sam :-( P.s. Sławekj może prześlesz mi pm, swoje źródło pliku z biosem 1.22 Pixeel |
Cytat:
Dzisiaj stronka TDB działa. Firmware bazowe 1.06* od A12L. (A12J_106.ZIP) Oficjalna strona japońska dla A12J i firmware 1.24. http://www.google.com/translate?u=ht...&hl=en&ie=UTF8 :) |
Cytat:
Ty bohaterze! :paker: :fala: :ognie: |
...
Sławekj,
Ale ja cały czas powtarzam, że ten bios 1.06 z TDB mam wgrany pomyślnie. Problem tkwi przy próbie flash'owania na 1.22 czy nowy 1.24. Pisze, że frimeware jest niepoprawny dla tego urządzenia. "The frimeware of target drive is not correct F/W. The frimeware is not supported by this program." |
:wow: zastanawiam się po co ja sie meczylem z ta paczką ???
jak wszyscy wolą pod górkę...:sciana: |
Cytat:
A z tymi paczkami to powinieneś listonoszem zostać :taktak: :mruga: |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie ściągaj jej! :nieee: Po co iść na łatwiznę? :pytanie: || |
Cytat:
|
Cytat:
Paczkę od Sobrusa ściągnąłem, sflashowałem wersja dla Buffalo, wszystko zakończone powodzeniem. Obecnie w nagrywarce jest 8.21 wg którego domyślnie powinien byc bittseting ustawiony dla DVD+R/RW - rzekomo tak pokazuje NERO,. Niestety w praktyce wypalone dwie płyty DVD+RW (Philips i Richoch) w programach NERO 8 i DVD Decrypter po nagraniu widza nadal DVD+RW, a nie DVD-ROM. (Nagrywałem obraz filmu DVD). Gdzie tkwi problem ? Pixeel |
w tym ***380;e dla DVD+RW na szcz***281;***347;cie bitsettingu nie ma...
|
Cytat:
|
na szcz***281;***347;cie bo czasem robi to wi***281;cej problem***243;w ni***380; po***380;ytku. Niekt***243;rzy u***380;ytkownicy nie mog***261; np potem takich p***322;yt skasowa***263;.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:16. |