![]() |
Wypal na nowej wersji firmware tzn. 1.18
Verbatim DVD+R 16x Made In India palony 8x |
Pioneer 215 115 D nowe firmware dostępnne
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Royss
Z której choinki się urwałeś? Czytałeś kilka ostatnich postów? Royss o to chodzi: http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-...v00001r_e.html |
Ilość załączników: 1
Verbatim Pastel CDR x48 burn x4 115D 1.18
Załącznik 45202 |
@Vizz: co to za Verb w ostatnim te***347;cie?? to jakie***347; AZO czy taki zwyczajny, pospolity Verb?? czy mo***380;e Pastel?? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
:matrix: |
Cytat:
Żeby pokazać, że wolniej nie znaczy lepiej :D :czar: |
Cytat:
:) |
Zakupiłem to coś i na razie mieszane odczucia, przy zapisie DVD+R DL Omega pod koniec nagrywania nero wyrzucił "nieokreślony błąd zapisu". Test płytki dvd speedem kończy się w miejscu przejścia na drugą warstwę.
Te same płyty nagrywane na benq 1650 działają bez zarzutu, kultura pracy (szuflada, hałas) również gorsze niż w benq. Bios mam 1.18. |
Nero nie wypalamy DL.
:) |
A to dlaczego, z benq używałem wyłącznie nero do zapisu DL i nie było najmniejszych problemów.
|
Nagrywamy p***322;ytki DL wy***322;***261;cznie ImgBurn i Verbatim -/+ DL.
I nie kombinujemy. A p***322;ytki Omega wyrzucamy do kosza. I te dobrze wypalone na BenQ te***380;. :) |
Filozofia i mistyka mnie nie interesują.
Stara zakurzona Benq + omega DL - bezproblemowy odczyt, nawet przez KD grundiga za 400zł z tragiczną korekcją błędów Nowiuteńki pioneer + omega DL - nawet on sam tego nie czyta:) Może coś się poprawi wraz z nowymi fw. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:46. |