![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#451 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Fakt. Nie wiem, co ludzie w nich widzą, bo to badziew nieprzeciętny. Jakim cudem w rankingach wyprzedza Pionieer'a, TDK czy Teac'a? Nie mam pojęcia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#452 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
zaraz sie nam zwala obroncy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Tak duzo jest postow dotyczacych Liteon-a poniewaz jest tak duzo problemow z nimi. Pioneer = malo problemow czyli malo postow
![]() Moze niech posiadacze Pionkow opisza swoje wrazenia z pracy tych nagrywarek..Ja moja 107D mam od czerwca..nagralem juz ponad 80 plyt (same Mediastory po 3zl)...teraz kupilem w promocji w Geant 90 sztuk po 1.99 za sztuke bo Beverly Hills ma te letnia promocje na filmy za darmo...moj Pioneer teraz nagrywa jak szalony...rezultat: WSZYSTKIE PLYTY NAGRANE PERFEKCYJNIE..ANI JEDNA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu...Pozdro dla wszystkich posiadaczy Pionkow.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Jak napisałem na początku, mam Pionieer'a 107D. Nagrywa idealnie. Padły 2 płytki przez ponad 3 miesiące (na ok. 100), ale tylko z mojej winy, a dokładniej przez to, że miałem bios nxall i wypaliłem jakiś shit x2 z prędkością 8
![]() Pionka kupiłem za namową kumpla, który na jakims starszym modelu nagrał setki gier (taki zawód... ![]() Jak dla mnie Liteon może być, ale nie dla maniakalnych wypalaczy. Najwyżej do biura, gdzie nagrywa się jedną płytę na kilka miesięcy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Właściwie - trzeźwo myślący ![]() Najlepszy jest ten kawałek Który zakrawa na wałek: Cytat:
![]() A może powiesz mi - na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo chyba nie na podstawie tego, że płyta się nie skopała i że chodzi w każdym odtwarzaczu ![]() Bo teraz tak: Jeżeli mam BTC i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt ![]() Jeżeli mam BenQ i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt ![]() Jeżeli mam Liteona i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt ![]() No tak! Czyli tak samo za***isty jak Pioneer Wierzę, że to dobry sprzęt ale niech ktoś mnie przekona - tylko nie takimi argumentami ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Co do jakosci nagrania tych plyt to wiem ze sa dobrze nagrane chociazby dlatego, ze tych nagranych sobie robie dalsze kopie....i nie mam z nimi problemow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.07.2004
![]() |
Mam pytanie: czy istnieje mozliwosc wypalania DL tym Pionkiem?
![]()
Jumpman Ostatnio zmieniany przez jumpman : 31.07.2004 o godz. 17:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Na chwilę obecną nie ma takiej możliwości ![]() Chyba, że ktoś zaadaptuje bios z DVR-108 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Bywalec
Data rejestracji: 29.07.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#461 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
I nie ma za co przepraszać! ![]() W końcu musimy sobie pomagać, nie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Nowy na forum
![]() |
Ja kupilem Pioneera z kilku powodow:
1. Nie wyje jak liteon przy odtwarzaniu 2. Powtarzalnosc dobrych egzemplarzy jest duzo wyzsza niz w liteonie (wiem bo pracuje w branzy) 3. Roznica w cenie zadna (dalem 350zl) 4. Po ha mi DL skoro plyta nagrywa sie 50 minut i kosztuje w piz..... - beda tansze -> napewno ale wtedy ja moge sobie kupic nastepna nagrywarke, ktora bedzie nowsza i szybsza |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
No i ze wszystkimi można się zgodzić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Nowy na forum
![]() |
A tu pliczek z kprobe jak nagrywa pioneerek na shakowanym biosiku
Plyta verbatim dvd-r 4x nagrana 8x W tej chwili sprzedaje je po 3.50 za sztuke (Wroclaw) - dla czytelnikow cdrinfo of course ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 28.05.2015 o godz. 06:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
I to na poziomie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
dvr-108db, pioneer |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pioneer DVR 216D | pszczoly | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 0 | 19.05.2010 22:25 |
Problem z wypalaniem CD na Pioneer DVDR-112D | noe | Napędy optyczne CD | 4 | 02.06.2007 17:38 |
Pioneer DVR K12D problem z nagrywaniem DVD | IndustrialUsagi | Napędy optyczne CD | 2 | 18.02.2007 02:44 |
Pioneer DVR K14RA i DL | MapmuH | Napędy optyczne DVD | 0 | 22.10.2005 12:18 |
jakie plyty 16x dla pioneer dvr 108? | styrki | Nośniki optyczne | 6 | 22.08.2005 16:18 |