![]() |
Jako ze u nas na glowne dalej nie ma testu plextora 761a,[pomylka 716a] || daje linka do testu-angielskojezycznego--ale za to ciekawego
http://www.xbitlabs.com/articles/sto...r-px-716a.html |
Cytat:
Bo ja widze tylko Plexa 716a :> ;) |
miniDVD verbatim movie
Ilość załączników: 1
palone jak ziemniaczki :slonik: :slonik: :slonik: :slonik: :slonik:
|
plextoolsXL
jest update do plextoolsXL 8 )
|
czy da sie ustawic predkosc skanowania jakosci nosnika w plextools?
czy jedyna mozliwa jest max. ile ma zapisane w firmware dla tego nosnika? |
plextools
chodzi ci o to ?
|
nie, chodzi o szczeglowy skan jakosci
plextools->dvd->q-check fe/te test czy da sie w nim ustawic predkosc? |
audiocd_test
Ilość załączników: 2
Witam
Verbatim palony x8 Test na c1/c2 w plextools, potem test w nero cdspeed. Płyta wypalana w plextools audio maker. Pozdrawiam |
Mam pytanko co to może być po nagraniu płytki błędy PIF są max do 7 ale sporarycznie pojawiają się błędy POE na poziomie 200
Czy coś jest z palnikiem czy to taka uroda płytek |
Cytat:
Dlatego funkcja ta jest zablokowana w rejestrze. :) |
Dzięki za info. Trzeba będzie skorzystać z innego napędu coby w nero przetestować :)
|
verbatim x8
Ilość załączników: 4
Witam
Tym razem Verbatim + x8 @x8 Najpierw test na PIF potem na TA Wypalana w Nero Pozdrawiam |
Sądząc z przebiegu dyskusji, że jej uczestnicy dość dobrze znają Plextora 716. Mam problem: po zainstalowaniu tej nagrywarki nagrywa mi bardzo dobrze DVD lecz nie nagrywa ani nie widzi nagranych już płyt CD. Czy spotkał się ktoś z tym problemem i zna jego rozwiązanie. Zakładam, że palnik jest dobry.
|
Cytat:
|
Dzięki, ale to nie jest wyjaśnienie. Napisałem swoje zapytanie, ponieważ sądzę (mając do tego podstawy), że palnik jest raczej dobry, a problem leży gdzieś indziej.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |