![]() |
test zapisu
Ilość załączników: 1
plytka verbatim
|
test zapisu
verbatim x16
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam. Mam takie pytanko do was w poniedziałek odbieram zamówioną nagrywarke Plextor PX-716A (zamawiałem w sklepie komputerowym) jak poznać czy nie jest przypadkiem z tej lewej partii. Co powinno być dokładnie w opakowaniu (zamawiałem wersje BOX
|
sprawdz numer TLA !!! najlepiej zeby byl 304.-lub wyzej, ale 202 tez jest dobry, natomiast jeli by bylo TLA 101 bym nie ryzykowal
|
Dzięki Ci "Zorg" . A co do tej naklejki, gdzie ona ma się znajdować ?? I jeszcze jedna sprawa ten sklep komputerowy wydaje swoje karty gwarancyjne czy ona przypadkiem nie ma swojej ?? Bo np: z reklamacją nie ma problemu u nich bo jak w poniedziałek odbieram Plextora to będe oddawał Lite-Ona SOHW-832S do reklamacji :(
|
powinno byc na pudelku ! TLA#0202 lub TLA#0304 te sa dobre
|
Cytat:
|
Czy ktoś może mi wytłumaczyc co jest grane ?
Zawsze nagrywałem CD w nero metodą zapisu Disc-At-Once/96 . Na Plextorze wypaliłem 3 CD ( na 99% w Disc-At-Once/96 - sam już nie jestem pewien ). Teraz jak chcę nagrać w Disc-At-Once/96 pod koniec nagrywania przy 100% jak zamyka CD wyskakuje błąd - błędne pole polecenia nagranie czy symulacja nie powiodły się.Jak dałem CD 800 wyszło ok. Tak jakby brakowało kilku MB do zamknięcia płyty a plik do nagrania powinien się zmieścić a przynajmniej nero powinien ostrzec na początku że brak miejsca na CD. W Disc-At-Once nagrywa ok, więć co się stało ? |
dawno tu nie zaglądałem
i widzę , że ciekawy wymiar zaczyna przybierać to forum
seriale, lekarstwa, pigółki, itd... zaprawdę powiadam żenada |
chciałem zwolnić dyski wypaliłem 4 CD i Plextor padł - żle wypala ( sprawdzałem nawet to samo co wcześniej dobrze wypalił)
Czyżby się zagotował ? |
Witam. Takie pytanko jutro odbieram Plexa i nie chce się rozczarować ( ponieważ nie wiem co dokładnie się robi z tym oprogramowaniem " PlexTools " czy tylko się sprawdza płyty czy tak samo nagrywa się za pomocą niego ?? ) do tej pory używałem tylko CloneDVD , Nero 6 , DVDShrink , GameJack przeważnie do filmów. Czytałem o takiej funkcji AutoStrat. czy ona będzie działała jeżeli będe nagrywał innym programem ?? Tylko się nie śmiejcie bo to jest przesiadka z malucha na mesia :) :) Lite-On SOHW-832S idzie do serwisu. Pozdrawiam.
|
plytka tdk -r x8
nagrywana x4 wogole jakies te plyty jakosciowo sa kiepskie wyskaczyly bledy POF - ale o dziwo plyta da sie przegrac na dysk... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |