![]() |
Wiem ... wiem bo sam posiadam :fiu:, to był też żart :spoko: o tym dwu rdzeniowy a64 oczywiście.
|
|
Ilość załączników: 1
Mam już nowego plexa (dobrze mieć znajomości), a tak nagrywa, no wreszcie jestem happy :)
|
Cytat:
Prośba o test transferu w Plextools. :) |
transfer
transfer odczytu
|
Cytat:
|
|
Rozumiem, że testowane płytki zostały nagrane na Plextorze.
Dalej wykres poszarpany. Problem pozostał. :taktak: :) |
Sprawdzałem na swoim kompie te poszarpane wykresy, spadek transferu jest spowodowany np. pracą jakiegoś programu a nie wadą plexa.
Kiedy pozamykałem wszystko co się dało to wykres na tej samej płycie był idealny może inne programy jak nero pokazując takie wykresy to dane z napędu mogą być buforowane i dlatego są idealne a tu jest pokazany rzeczywisty transfer ale niewydaje mi się żeby była to wada napędów. Taki test podczas testu transferu uruchomcie jakiś program to zobaczycie |
Cytat:
Ja to zrobiłem i opisałem w tym temacie. Wykresy na innych napędach przy różnych prędkościach są gładkie. Dlaczego na Plextorze są poszarpane? Proszę o takie testy. :taktak: :) |
plextor
test plytki ritek D01 DVD+R DL 8 )
|
po zmianie na 1.05, pojawily mi sie takie problemy:
mialem Plexa na slave i stal sie niewidoczny ( po ustawieniu na master bylo OK) i nie czyta DVD+RW esperanzy. NA 1.04 nie mialem tych problemow.Ciekawe jak z innymi nosnikami. |
plextor
u mnie nie ma roznicy , master/slave i ten i tamten jest ok. 8 ) szukaj przyczyny w kompie
|
Cytat:
Czerwony - odczyt BenQ 1620 Zielony - odczyt LG 4163B |
Czerwony odczyt, zielony odczyt. Po prostu wszystkiego najlepszego. Niech się pali dobrze nawet na płytach chodnikowych. Tego życzę wszystkim forumowiczom i pozdrawiam. :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :) :) :) :) :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |