![]() |
Ale to możliwe, że to BenQ - co więcej to niemal pewne! Plextor wcześniej już firmował swoim logo napędy BenQ. Taka polityka Plextora - tani model z logo Plextor to BenQ :-P A ja nie mam nic do BenQ przecież - dobry palnik, patrząc po wykresach na forum (sam się nim nie bawiłem). I to dobrze, że Plex wybrał właśnie BenQ a nie na przykład LiteOna :-P Chodzi mi jedynie o to, by nie zakopywać żywcem Plextora - firma nie rezygnuje z robienia własnych napędów! I miejmy nadzieję, że nie zrezygnuje! Bo im większy wybór tym lepiej dla użytkowników!
I nie wiem czemu tak cieszy użytkowników Benka fakt, że miałby zniknąć z rynku Plextor. Coś wam złego zrobiła ta firma? :-> |
Cytat:
Przecież ten pierwszy nawet nie ma tej naklejki u góry I przycisk mu bardziej wystaje No i przede wszystkim jest większy ... :czytaj: :czar: |
Ludzie dajcie na luz, o ile pierwsze dwie fotki pomimo różnych ujęć mają wspólne elementy, to dwie następne pomimo tego samego (różne ujęcia) i innego oświetlenia - dla mnie - wyglądają zupełnie inaczej (może w ten sposób plextor próbuje ukryć że to jest benq :> ), poczekajmy na fotki bebechów, wtedy będzie wszystko jasne.
|
:przybij5: :spoko:
Cytat:
BRAWO brawo :spoko: :spoko: :spoko: :przybij5: |
Ale kto tu krzyczy? ???
:D Wyrażamy jedynie swoje zdziwienie, że Plextor - Król Nagrywarek :najlepsz: Zadaje się z BenQ - Pariasem Nagrywania :\ I czemu to ma służyć? Bo jeżeli to tylko wersja dla biednych To faktycznie za ten napis na przednim panelu Benka słono trza zapłacić A jeżeli swoim logo Plextor firmuje taki napęd To jest to po prostu ukłon w stronę BenQ :czytaj: :taktak: |
Ojej - o co tyle krzyku? :-P Przecież Plextor nie zamierza zaprzestawać produkcji własnych napędów. Ten model to ma być model dla biednych, którzy chcą mieć napis Plextor na przednim panelu :-P Plextor nadal będzie produkował model 716A, a w przyszłości pewnie wprowadzi kolejną swoją autorską produkcję :-P
Tak więc wyluzujcie panowie - świat jeszcze nie zostałopanowany przez Benka (i miejmy nadzieję, że nie zostanie, bo zdrowa konkurencja jest zdrowa ;-) ) |
Właśnie!
Mówisz: Plextor Myślisz: BenQ ^_^ Zresztą o czym wy mówicie? :O Plextor to przecież porządna firma I z jakimś BenQ się zadawać nie będzie :nieee: ^_^ |
Cytat:
Teraz to dopiero będzie napęd. :spoko: :) |
czyli Plextor zszedl ostatecznie na psy?
|
Cytat:
TO juz nie ma LEPSZEGO NAPEDU DVD od BENQ :piwo: :niepow: |
jesli to prawda to fest . . .
|
|
no to moze byc ciekawe ale cena juz nie jest ciekawa jezeli to faktycznie bedzie oem benq'a :)
|
imo obudowa o niczym nie swiadczy !
|
przy okazji: jak sie powinno wymawiac "BenQ"? Bo slyszalem juz ze 2 wersje chyba.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |