![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() |
To Weron: Dzięki za info. Poszukałem, poczytałem, ściągnąłem sobie nowe BIOS-y do mojego Pioneera i już prawie miałem zabrać się za jakiegoś hexedita, ale przyszły święta i sylwester...
CO do ripowania to próbowałem dziesięciu różnych ripperów, ale każdy wymiękał. Swoją drogą znasz jakiś lepszy od DVD Decryptera i SmartRippera? To Callisto TM: Dzięki za zpaczowany Bios. Przydał się znakomicie - aż przyjemnie popatrzeć na "wziętego od tyłu" Pioneera-dziewicę i zapomnieć o straszeniu przez producenta, że "nieprawdą jest jakoby można go zderegionalizować", o czym zawiadamia na swojej witrynie w sieci :-) Dzieciaki film obejrzały dziś rano - wszystko jest cacy... Pozdrawiam - wszystkiego DivX-owego w Nowym Roku! ZTH PS. Teraz będę mógł sobie zamówić dowolną płytę DVD bez obawy, że nie ruszy... Upatrzyłem sobie jedną taką, która jest 3 razy droższa niż mój czytnik DVD... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak nagrac plyte dvd w region 1 zeby poszła w odtwrzaczu z samochodu z usa. | CW777 | DVD-Video | 6 | 04.06.2007 10:11 |
płyta dvd video z menu | CIAPEK | Zdjęcia i wideo | 8 | 18.05.2007 20:02 |
Brak dźwięku z DVD region 1 | hrabia_Z | DVD-Video | 1 | 27.04.2004 15:58 |
zabezpieczona płyta DVD | TolBoy | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 5 | 12.03.2004 23:18 |
Kopia DVD region 1 | donvit | DVD-Video | 3 | 28.10.2003 17:31 |