![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Płytki TDK DVD-R w TESCO
Zgodnie z opisem w promocyjnej ulotce, w hipermarketach TESCO pojawiły się płytki DVD-R TDK 4,7 GB x1/x2 po 8,99 zl. Ja kupiłem parę w TESCO na Bielanach Wrocławskich (Czekoladowa). Musiałem jednak upomnieć się o płytki u sprzedawcy w dziale komputerowym, bo nie były wystawione na półkach. Mieli je ukryte pod ladą.
Jabba |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Czyżby to był aż taki rarytas, że chowają to pod ladą może tylko dla znajomych, hehe,
a wogóle to jak się sprawują? TDK hmm... dobra firma w dobrej cenie...
#3 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
Przyznam,ze dopiero dziś je kupiłem, więc nie zdązyłem sprawdzić. Jak nagram jakiś film, dam znać. Pozdrawiam Jabba |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.06.2003
![]() |
Płytki TDK dvd-r sa rewelacyjne. Doskonale sprawdzają się w starszych odtwarzaczach dvd. Polecam
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
Nośniki TDK
Z płytkami DVD firmy TDK nie mam żadnych problemów. Nagrywałem na DVD+R ,DVD-R , DVD+RW. Trzeba trchę więcej za nie zapłacić, ale jestem wtedy prawie w 100% pewien, że żdna nie pójdzie do kosza. Testowałem je z powodzeniem w nowych odtwarzaczach stacjonarnych SONY i Yamaha.
Polecam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Moje TDK x2 dobrze chodzą w Pioneer 444. Nadal są dostępne w TESCO, tym razem już w szafce oszklonej w dziale komputerowym. Są także w tej samej cenie (8,99 zł) płytki DVD+R (TDK).
Tesco skąś wykopało te płyty - sklep Delfin we Wrocławiu nie moze ich dostać w żadnej hurtowni. Sprzedają tylko DVD-R Verbatima po 10 zł. Jabba |
![]() |
![]() |
|
|