![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupuję w Delfinie (Breslau) płytki TDK x4 (plus i minus) oraz Verbatim x4 plus i minus. Nagrywają się OK. Płytek x2 w zasadzie juz tam nie ma.
Jabba |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
płytki DVD +/-R AMSTAR
Witam, ja chce być dystrybutorem płytek DVD AMSTAR, nagrałem ich już około 20 na nagrywarce NEC 2500A z prędkością x4 i nie ma żadnego problemu, odtwarza ja zarówno komp jak i różne odtwarzacze stacjonarne, producent daje 100lat gwarancji na trwałość zapisu, zapraszam.
Michał Gapiński sklep@migland.pl |
![]() |
![]() |
#3 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale na poważnie - sprawdź najpierw jaki to nośnik jest na tej płycie bo jak CMC albo inna Nanya to nie ma się co w to bawić. Jabba |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() TDKx4 na WGK kupiłem za 8zł plusy i 9 zł minus, jest wszystko OKa. Po za tym fajnie, lekko się błyszczą. Wszytko się ładnie nagrało. Ja chcę się zapytać co z Tymi PLATINIUM od Ritek'a. Są pakowane po 10sztuk za 55zł ( dobra cena) tylko czy się da poznać przez opakowanie że to Ritek a nie jakiś cmc......? W temacie o nośnikach jest coś wspomniane ale nie znalazłem dokładne odpowiedzi
![]() |
|
|