![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Co się dzieje???!!!! BenQ 1650 "pali" mi LeadIn??
otóz jestem "przerażony"..wczoraj wypaliłem pare płytek (Verby z cake'a 50szt), dziś też pare i po ktorejs wypalonej po sprawdzeniu jakości na początku płyty pojawiło się PIF o wysokości ok 30-40..no cóż mysle wada nośnika..ale wypalam nastepny i to samo
wypaliłem następny i już dobrze..hmmmno to pojechałem do sklepu do Verba 16 w BOXie i Verba Pastel DVD+R od TY no i co?? no i tak samo "spalone" na początku co jest grane??sprawdziłem ASPI (ale nic w kompie nie bylo mieszane :? no ale dla zasady..i co dziwne ASPIchck sciągniety osobno ma jakies fochy co do mojego ASPI, a juz w paczce od ADAPTECA nie.. dodatkowo przy probie zrobienia transferu występuje błąd czy nagrywara ma iść na gware czy co robić?? helllp
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
dobra kolejne objawy...Litek 832S tez tak samo mi pali z tym PIF na początku
następna sprawa że to występuje TYLKO jak chce wypalić UDF w NERO..jak wypalam w NERO ISO to jest wsio oki :\ :\ :\ o co chodzi?? wczoraj jeszzce było dobrze..przeinstalowac system nie chce mi sie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
kurde juz nie wiem ocb :? spaliłem chyba z 6 płyt ..następna dla odmiany nagrałem z innym plikiem pow. 2GB czyli UDF i śmiga:\ :\ :\
czy może byc plik uszkodzony i wpływac na jakość zapisu?? chyba nieeeeee co? |
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
w***261;tpie ale mo***380;esz mie***263; bad sektor na dysku i ten plik mo***380;e w***322;a***347;nie na nim znajdowa***263; naj***322;atwiej sprawdzi***263; to prze skopiowanie tego pliku na inna partycje/dysk
|
|
|
#5 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
teraz nagrywam z innej partyjcji bez plikow .nfo ja już głupieje zaraz zobaczymy rezultat EDIT------------------ nie no looooool..nie moge..po skopiowaniu tego pliku 3,5GB na inna partycje i nagraniu go znowu pik na poczatku buahahahahaha..plik walniety ?? ale jak on niby może oddziaływać na wypalanie??no trudno zostawie tak jak na razie daje sie płytka spoko skopiowac na HDD mimo błedów PO
Ostatnio zmieniany przez lukk21 : 19.04.2006 o godz. 21:52 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
lukk21 z 2 odrazka wynika, ***380;e ASPI nie trybi. mo***380;e to jest przyczyna?
|
|
|
![]() |
|
|