![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
Pomocy, jestem to tylu a chce cos nagrac!
Witam,
jescze do niedawna bylem dosyc obeznany z nagrywaniem plyt CDR. Wiedzialem jakie sa zapespieczenia i jakie sa dobre programy. Ale mniej wiecej 6 miesiecy temu jakos mnie to przestalo bawic i olalem kompa. Teraz sobie znow kupilem cos nowego. Nagryware DVD! Model NECA 3500. Tylko teraz mam taki problem ze nieumiem nagrac filmow! Nero wyrzuca komunikaty, zreszta jak zawsze, ze jest zabezpieczenie i lipa! Clone CD znow mi niechce ripowac na dysk, a jak juz zacznie to s predkoscia 0.50 speeda! Poniewaz mam pare filmow na DVD w domu no i chcialem to wyprowac i jeden nagra. Powiedzcie mi prosze jak to najszybciej i najlepiej zrobic? A jak sie nagrywa gry na Playstation 2? Pozdrawiam i z groy dzieki za odp. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
-CLONE DVD2/DVD SHRINK itp w zespole z AnyDVD (łamie zabezpieczenia) zamiast CLONE CD (Nero sobie daruj, jakieś dziwne jest to nowe, starsze było lepsze)
-Co do gier to Alkohol120% z ustawieniem PS2 A tak w ogole to opcja SZUKAJ nie gryzie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
wlasnie mam clone cd i clone dvd, ale clone cd mi niechce robic ripa na dysk, a clone dvd mowi ze jest zabezpieczenie! MOglbys mi to jakos w paru punktach napisac jak to zrobic, Bo juz pare plyt s******ylem a tanie to to nie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Cytat:
Napisał ci juz ANYDVD.
![]() |
#5 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Any DVD to taki programik co łamie zabezpieczenia CSS i pozwala ci oglądać DVD z każdego regionu na każdym napędzie (nie musisz mieć RPC1).
-Instalujesz -Odpalasz (ma działać w tle) -Odpalasz CLONE DVD (dalej się chyba sam domyślisz [prościej już chyba się tym bawić nie można] ![]() -Masz płytkę ![]() (Sorry ale się nie mogłem powstrzymać) |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
No dzieki wielkie, faktycznie banelne to troche
![]() Tylko dziwi mnie jeszcze to ze ten NEC strasznie wolno kopiuje te plyty, wogole go nie slychac? A LiteOn DVD ktore mam na innej tasmie kreci dwa razy szybciej ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hitokiri Battousai
![]() |
A jak masz podlaczone napedy
![]() Bo jak nagrywarka + Dysk HDD na jednej taśmie to może ostro zwolnić ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.08.2002
![]() |
Jezeli wgra sie odpowiedni firmware do tego neca to ripowac CSS DVD-Video mozna juz nawet z 12x. Ten naped poprostu ma RipLocka (czyli ripuje max do bodajze 6x) i trzeba go zdjac. Polecam firmware w wersji 2C8SE lub najnowsze 2.18SE.
|
|