Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.11.2004, 00:46   #1
Maras2
Bywalec

Data rejestracji: 02.01.2004
Maras2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Do posiadaczy innych nagrywarek niż liteon

Nie piszcie proszę o innych nagrywarkach niż firmy liteon. To forum jest tylko o liteonach, a jeżeli odważycie się napisać, że może być lepszy sprzęt niż w/w to natychmiast narazicie się na atak. No bo po co kupować nagrywarkę, która wszystko wypala i nie trzeba jej flaszować raz w górę raz w dół, żeby w ogóle coś osiągnąć. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem. Moim zamiarem nie jest wszczynanie wojny między posiadaczami różnego sprzętu, a tylko uświadomienie niektórym, że istnieją inne palniki niż tylko liteon. Dla wyjaśnienia osobiście posiadam LG GSA 4040B i jestem z niej bardzo zadowolony. Po prostu nie mam z nią żadnych problemów. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby to wspaniałe forum znów było takie, jak dawniej, czyli:
bez szydzenia z kogoś, kto ośmielił się wiedzieć mniej, niż reszta wyjadaczy. Po prostu nie chcesz pomóc-to nie pisz nic. Myślę, że tak byłoby grzeczniej i przyjemniej, a samo forum znów stałoby się miejscem, gdzie można uzyskać pomoc; nie zaś kabaretem.
Maras2 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.11.2004, 01:11   #2
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to nie chodzi o to jaka nagrywarke kto ma to chodzi o podejscie nie ktorych osob do innych.

uwazam ze ten temat co napisales jest bez sensu bo moze wywolac awantury nie potrzebne - a to jest prowokacja - nie uwazasz

prosba skasuj go

albo inna prosba niech gora go

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:39   #3
Maras2
Bywalec

Cytat:
Napisany przez Turboni
to nie chodzi o to jaka nagrywarke kto ma to chodzi o podejscie nie ktorych osob do innych.

uwazam ze ten temat co napisales jest bez sensu bo moze wywolac awantury nie potrzebne - a to jest prowokacja - nie uwazasz

prosba skasuj go

albo inna prosba niech gora go
Turboni tak właśnie było za komuny, jak się coś nie podobało KASOWAĆ ^_^
Maras2 jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:12   #4
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maras2
Nie piszcie proszę o innych nagrywarkach niż firmy liteon. To forum jest tylko o liteonach, a jeżeli odważycie się napisać, że może być lepszy sprzęt niż w/w to natychmiast narazicie się na atak. No bo po co kupować nagrywarkę, która wszystko wypala i nie trzeba jej flaszować raz w górę raz w dół, żeby w ogóle coś osiągnąć. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem. Moim zamiarem nie jest wszczynanie wojny między posiadaczami różnego sprzętu, a tylko uświadomienie niektórym, że istnieją inne palniki niż tylko liteon. Dla wyjaśnienia osobiście posiadam LG GSA 4040B i jestem z niej bardzo zadowolony. Po prostu nie mam z nią żadnych problemów. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby to wspaniałe forum znów było takie, jak dawniej, czyli:
bez szydzenia z kogoś, kto ośmielił się wiedzieć mniej, niż reszta wyjadaczy. Po prostu nie chcesz pomóc-to nie pisz nic. Myślę, że tak byłoby grzeczniej i przyjemniej, a samo forum znów stałoby się miejscem, gdzie można uzyskać pomoc; nie zaś kabaretem.
Stary!

Każdy widzi to, co chce widzieć

Jeżeli widzisz tylko ataki posiadaczy Liteona na inne maści

To otwórz oczy!

W tej chwili bez szukania wymieniam ci kilku gości

Co tylko piszą, że Litek to gówno

Więc nie gadaj bzdur - a ten temat to chyba raczej na off-topic, co?

A temat wiedzących mniej przewijał się już setki razy!

Po 150 pytaniu: "Co kupić?" lub "Różnica między DVD+R i DVD-R"

Anielska cierpliwość ma prawo się skończyć, no nie?

Ty też jak zaczynałeś to pytałeś co to DVD-ROM?

Jeszcze raz powtórzę:

To, że ktoś jest zielony i wie mniej

Nie znaczy, że musi z siebie robić analfabetę, kalekę czy ofiarę losu :\

Bozia oczki, rączki i rozumek dała?

Tylko instrukcji aniołki nie dołączyli jak tego używać, prawda?

VIZZARD jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:24   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maras2
Dla wyjaśnienia osobiście posiadam LG GSA 4040B i jestem z niej bardzo zadowolony. Po prostu nie mam z nią żadnych problemów
Taaaaaak?

A kto to napisał?

Pytanie za zielona kropkę!

Cytat:
Chcialbym wszystkich przestrzec przed serwisem LG. Jakies dwa tygodnie temu padla mi nagrywara GSA 4040, po prostu przestala czytac DVD R/RW, zarowno + jak i -. Poniewaz jest na gwarancji, to odwiedzilem z nia serwis lg w moim miescie. Tam dowiedzialem sie, ze oni na miejscu tego nie naprawiaja, tylko odsylaja do warszawy. No i wczoraj dostalem ja z powrotem z serwisu w warszawie w dokladnie takim samym stanie jak oddalem, czyli niesprawna . Na karcie gwarancyjnej byla adnotacja serwisanta PRZELUTOWANIE ^_^ . Zawiozlem nagrywarke z powrotem i oczywiscie znowu mam czekac min. 10 dni. Tylko nie wiadomo na co. Z nagrywarki bylem zadowolony, ale jak widze jaki maja serwis w LG, to juz chyba nigdy nie kupie sprzetu tej marki.
A odpowiedź znajdziecie TU

Dołączone obrazki
-nonono.gif 
VIZZARD jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:35   #6
Maras2
Bywalec

Brawo Vizzard. Byłem pewien, że znajdziesz ten post. Wymienili mi w końcu na nową, a serwis to inna bajka niż sprzęt. Z nagrywarki jestem dalej bardzo zadowolony. Nie chcę wcale wywoływać żadnej wojny, a tylko uświadomić niektórym, że czasami lepiej ugryźć się w język, niż być niegrzecznym.Pozdro dla wszystkich
Maras2 jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:40   #7
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez Maras2
Brawo Vizzard. Byłem pewien, że znajdziesz ten post. Wymienili mi w końcu na nową, a serwis to inna bajka niż sprzęt. Z nagrywarki jestem dalej bardzo zadowolony. Nie chcę wcale wywoływać żadnej wojny, a tylko uświadomić niektórym, że czasami lepiej ugryźć się w język, niż być niegrzecznym.Pozdro dla wszystkich
Ależ oczywiście, że jest!

Ale jest tez i gorszy!

I to nie ulega wątpliwości

Ale tak jak już gdzieś to podobnie napisałem

Sztuka być entuzjastą, a nie fanatykiem

VIZZARD jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:52   #8
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Sztuka być entuzjastą, a nie fanatykiem

No i to w Tobie lubię !
Umiesz rozgraniczać pewne odczucia !

Szkoda że inni nie posiedli tego daru !.
Stary 25.11.2004, 01:37   #9
kasztan417
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.12.2003
kasztan417 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
VIZZARD KGB i SZTAZI to przy tobie wysiada hehe.
kasztan417 jest offline  
Stary 25.11.2004, 01:37   #10
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maras2
Ja mam Pionka 107 , i trochę dziwię się co do tego posta.
Bo to zwykle posiadacze np. NEC-ów napadają na posiadaczy Liteona!
OK , ja też kiedyś nadawałem na Litka, no ale jak mówią tylko krowa nie zmienia poglądów.
Krową nie jestem lecz swoje poglądy mam , Pionka nie zamieniłbym na Litka ale na Litka napadać nie dam. Zwłaszcza użytkownikom LG.

W moim mniemaniu ranking nagrywarek wygląda tak :

1.Plextor
2. Pioneer & NEC
3. Liteon (w sprawnych rękach nagrywarki Liteon przebijają Pionka i Neca)

i przepaść, reszta.

Jeśji LG Ci chodzi super to spoko, wszyscy biją brawo !
i tyle w tym temacie !
Stary 25.11.2004, 10:53   #11
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Czołgista
...

W moim mniemaniu ranking nagrywarek wygląda tak :

1.Plextor
2. Pioneer & NEC
3. Liteon (w sprawnych rękach nagrywarki Liteon przebijają Pionka i Neca)

i przepaść, reszta.

Jeśji LG Ci chodzi super to spoko, wszyscy biją brawo !
i tyle w tym temacie !
Plextor do tej pory nic nie pokazal. Chyba dobre wrazenie utrzymuje tylko po modelu plextor premium i wczesniejszych, bo w nagrywarkach DVD raczej wiecej rozczarowan niz powodow do zadowolenia. Co do tych rak, to nie wiem czy istnieja tak sprawne rece o ktorych piszesz.

Co do glownego posta:

Napedy LG byly ofiara atakow posiadaczy liteona, niewazne czy sie ktos tego wyprze czy nie, takie sa fakty. Uwaga o kaberecie jest dosc sluszna. Pisanie ze nie miales z nia zadnych problemow juz nie do konca.
pawelblu jest offline  
Stary 25.11.2004, 02:29   #12
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
szkoda ze Yamaha nie robi napedow ! DVD+RW takich jak F1
Stary 25.11.2004, 12:28   #13
Maras2
Bywalec

Pisanie ze nie miales z nia zadnych problemow juz nie do konca.

Pawelblu przyznaję masz rację, ale bardziej z serwisem. Nagrywarę wydaje mi się, że załatwiłem na własne życzenie, chociaż pewności też nie mam. Temperatura na zewnątrz była wtedy około 35 stopni i paliłem piątą płytę z rzędu bez żadnej przerwy, no i chyba tego nie wytrzymała.
Maras2 jest offline  
Stary 25.11.2004, 12:36   #14
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
maras2 - jak poszukasz na tym forum to znajdziesz info ze LG maja problemy z przegreawniam, aczkolwiek faktycznie twojego potraktowania to nie akzdy naped by zniosl
co do prefernecji... kazdy jakies tam ma, napisanie prez ciebie tego wlasnie postu bylo ewidentnym atakiem na uzytkownikow litka
nie ma sensu sie przepychac co ktory naped poterafi - kazdy ma wady i zalety i zeby dzialal dobrze trzeba z glowo wypalac (dobor plyt i predkosci)

co do rankingu nagrywarek zapodanego powyzej - a co tam robi plextor? nic nie pokazali od dlugiego czasu oprocz cen z kosmosu ^_^
nimal jest offline  
Stary 25.11.2004, 12:50   #15
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja mysle podobnie jak moi szanowni koledzy, ze to jest swoista PROWKACJA

Twoje uprawnienia: