![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() |
Do posiadaczy innych nagrywarek niż liteon
Nie piszcie proszę o innych nagrywarkach niż firmy liteon. To forum jest tylko o liteonach, a jeżeli odważycie się napisać, że może być lepszy sprzęt niż w/w to natychmiast narazicie się na atak. No bo po co kupować nagrywarkę, która wszystko wypala i nie trzeba jej flaszować raz w górę raz w dół, żeby w ogóle coś osiągnąć. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem. Moim zamiarem nie jest wszczynanie wojny między posiadaczami różnego sprzętu, a tylko uświadomienie niektórym, że istnieją inne palniki niż tylko liteon. Dla wyjaśnienia osobiście posiadam LG GSA 4040B i jestem z niej bardzo zadowolony. Po prostu nie mam z nią żadnych problemów. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby to wspaniałe forum znów było takie, jak dawniej, czyli:
bez szydzenia z kogoś, kto ośmielił się wiedzieć mniej, niż reszta wyjadaczy. Po prostu nie chcesz pomóc-to nie pisz nic. Myślę, że tak byłoby grzeczniej i przyjemniej, a samo forum znów stałoby się miejscem, gdzie można uzyskać pomoc; nie zaś kabaretem. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
to nie chodzi o to jaka nagrywarke kto ma to chodzi o podejscie nie ktorych osob do innych.
uwazam ze ten temat co napisales jest bez sensu bo moze wywolac awantury nie potrzebne - a to jest prowokacja - nie uwazasz ![]() prosba skasuj go albo inna prosba niech gora go ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Każdy widzi to, co chce widzieć ![]() Jeżeli widzisz tylko ataki posiadaczy Liteona na inne maści To otwórz oczy! ![]() W tej chwili bez szukania wymieniam ci kilku gości Co tylko piszą, że Litek to gówno Więc nie gadaj bzdur - a ten temat to chyba raczej na off-topic, co? A temat wiedzących mniej przewijał się już setki razy! Po 150 pytaniu: "Co kupić?" lub "Różnica między DVD+R i DVD-R" Anielska cierpliwość ma prawo się skończyć, no nie? Ty też jak zaczynałeś to pytałeś co to DVD-ROM? Jeszcze raz powtórzę: To, że ktoś jest zielony i wie mniej ![]() Nie znaczy, że musi z siebie robić analfabetę, kalekę czy ofiarę losu :\ Bozia oczki, rączki i rozumek dała? Tylko instrukcji aniołki nie dołączyli jak tego używać, prawda? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
A kto to napisał? ![]() Pytanie za zielona kropkę! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Brawo Vizzard. Byłem pewien, że znajdziesz ten post. Wymienili mi w końcu na nową, a serwis to inna bajka niż sprzęt. Z nagrywarki jestem dalej bardzo zadowolony. Nie chcę wcale wywoływać żadnej wojny, a tylko uświadomić niektórym, że czasami lepiej ugryźć się w język, niż być niegrzecznym.Pozdro dla wszystkich
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Ale jest tez i gorszy! ![]() I to nie ulega wątpliwości ![]() Ale tak jak już gdzieś to podobnie napisałem Sztuka być entuzjastą, a nie fanatykiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Umiesz rozgraniczać pewne odczucia ! Szkoda że inni nie posiedli tego daru !.
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.12.2003
![]() |
VIZZARD KGB i SZTAZI to przy tobie wysiada hehe.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Bo to zwykle posiadacze np. NEC-ów napadają na posiadaczy Liteona! OK , ja też kiedyś nadawałem na Litka, no ale jak mówią tylko krowa nie zmienia poglądów. Krową nie jestem lecz swoje poglądy mam , Pionka nie zamieniłbym na Litka ale na Litka napadać nie dam. Zwłaszcza użytkownikom LG. W moim mniemaniu ranking nagrywarek wygląda tak : 1.Plextor 2. Pioneer & NEC 3. Liteon (w sprawnych rękach nagrywarki Liteon przebijają Pionka i Neca) i przepaść, reszta. Jeśji LG Ci chodzi super to spoko, wszyscy biją brawo ! i tyle w tym temacie !
![]() |
#11 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do glownego posta: Napedy LG byly ofiara atakow posiadaczy liteona, niewazne czy sie ktos tego wyprze czy nie, takie sa fakty. Uwaga o kaberecie jest dosc sluszna. Pisanie ze nie miales z nia zadnych problemow juz nie do konca. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
#13 |
Bywalec
![]() |
Pisanie ze nie miales z nia zadnych problemow juz nie do konca.
Pawelblu przyznaję masz rację, ale bardziej z serwisem. Nagrywarę wydaje mi się, że załatwiłem na własne życzenie, chociaż pewności też nie mam. Temperatura na zewnątrz była wtedy około 35 stopni i paliłem piątą płytę z rzędu bez żadnej przerwy, no i chyba tego nie wytrzymała. |
![]() |
![]() |
#14 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maras2 - jak poszukasz na tym forum to znajdziesz info ze LG maja problemy z przegreawniam, aczkolwiek faktycznie twojego potraktowania to nie akzdy naped by zniosl
![]() co do prefernecji... kazdy jakies tam ma, napisanie prez ciebie tego wlasnie postu bylo ewidentnym atakiem na uzytkownikow litka nie ma sensu sie przepychac co ktory naped poterafi - kazdy ma wady i zalety i zeby dzialal dobrze trzeba z glowo wypalac (dobor plyt i predkosci) co do rankingu nagrywarek zapodanego powyzej - a co tam robi plextor? ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mysle podobnie jak moi szanowni koledzy, ze to jest swoista PROWKACJA
![]() |
![]() |
![]() |
|