![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
a na moim czarnym jest napis Plextor
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() I zawsze trafisz na limitowaną serię ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
tak , a biednemu to zawsze wiatr w oczy !!!!
nie ma napisu -nie ma wyrywania panienek ![]()
#19 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
panel moj jest identyczny jak bialy tylko jest czarny a wszystkie napisy sa biale lacznie z napisem plextor
![]() wiec moge panienki ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#20 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na napis LG ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panienki wolą Benka. 8 )
#22 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]()
|
![]() |
![]() |
#23 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.11.2002
![]() |
Witam
Żadnej konkretnej odpowiedzi to raz Wypowiada sie tylko stado ba... nabijajacych posty, zreszta jak zawsze. Po trzecie nie zazdroszcze ilości postów bo w przeciwienstwie do naprzykład Vizzarda zarejestrowanego na forum rok temu mającego ponad 4000 postów, ja mam 80 kilka a jestem zarejestrowany ponad rok wcześniej od niego i pisze lub odpowiadam tylko na posty o których mam jakies pojecie (walnąłeś gościu 9 postów w tym temacie i co z tego wynika?)
#24 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Teraz to sobie nabijasz posty ![]() A pisząc tego Rozumiem, że jak zwykle przyłączasz się do tego stada ba .. ^_^ A co wynika z reszty? ![]() Cytat:
Ano wynika to, że nie ma się czym chwalić ![]() Jeżeli wypowiadasz się tylko w tematach o których masz jakieś pojęcie A zarejestrowałeś się rok wcześniej i masz 80 postów To doprawdy - nie ma się czym chwalić ![]() Wiesz, co mam na myśli, prawda? ![]() Peeewnie, że wiesz ![]() Gdybyś nie wiedział - to byś się przecież nie wypowiadał Ależ to jasne i logiczne! ![]() Tak więc pobeczmy razem! BTW Niby nie zwraca uwagi na ilość postów - a jak policzył ^_^ ![]()
![]() |
#25 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Co zabolało, prawda w oczy kole?
Hehe Ps. zadałem konkretne pytanie do posiadaczy tej nagrywarki i oczekuję konkretnej odpowiedzi, a nie przekomarzac sie z wszystkimi Bez urazy Vizzard ale niechce mi sie z Tobą dyskutowac
#26 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Dobiłeś mnie po prostu! Miałem takie plany na wieczór Wiesz, jeśli człowiek młody Piękne dziewczyny, dobry browar, szybkie samochody ... A tak została mi ino chustka i to tylko jedna Więc muszę oszczędnie szlochać ... ![]() ^_^ Cytat:
Spoko rokokoko! Bo posty lecą, co nie? ![]() Jeszcze ci ktoś nawytyka, że nabijasz ![]() Ja tam się wcale nie gniewam ![]() Szanuję twoją wolę Ale wiesz! Gdybyś jeszcze chciał kiedyś pogadać To wal jak w dym ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]() trzeba bylo kupic wersje BOX i mial bys czarny panel a tak myslisz ze ktos kto kupil wersje box sprzeda ci panel to chyba jestes w bledzie. kolejna sprawa taki temat powinien sie znalezc w dziale kupie/sprzedam/zamienie a nie w tym. :\
|
![]() |
![]() |
#28 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Witam
Poniekąd masz rację z tym działem, ale nie zabardzo widzę "kupię panel do plextora" obok "sprzedam siemensa c65" lub "kupię ciągnik marki ursus" - temat dotyczy konkretnego rodzaju sprzętu i został podjętyna forum o dvd w ogólnym o dvd, a jeżeli nie Macie na zbyciu takiego panela to poco zabierac głos w tej sprawie, chyba tylko z nudów, bo nie widzę innego powodu. Kupiłem wersję bulk bo miałem taką okazję (cenową) Pozdrawiam
#29 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
na tym forum jest taki dzial
http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=4 nie ma co sie obrazac tylko bylo te zapytanie tam napisac !, ale dobrze pomyslales ze skoro tu pisza o plextor. to moze wiecej sie odezwie ? ale nic z tego nie wyszlo wiec trzeba zachowac humor
#30 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.08.2004
![]() |
Plextor Px-716bp
Wiadomo co to za cudo?
Polecają jako nowszą od 716A DVD PLEXTOR PX-716BP OEM http://www.dat.com.pl/cennik.php3?ka...153b8c84f6ffd9 Ostatnio zmieniany przez Allan99 : 07.03.2005 o godz. 13:42 |
![]() |
![]() |
|
|