![]() |
Plextor Px-716bp
Wiadomo co to za cudo?
Polecają jako nowszą od 716A DVD PLEXTOR PX-716BP OEM http://www.dat.com.pl/cennik.php3?ka...153b8c84f6ffd9 |
na tym forum jest taki dzial
http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=4 nie ma co sie obrazac tylko bylo te zapytanie tam napisac !, ale dobrze pomyslales ze skoro tu pisza o plextor. to moze wiecej sie odezwie ? ale nic z tego nie wyszlo wiec trzeba zachowac humor |
Witam
Poniekąd masz rację z tym działem, ale nie zabardzo widzę "kupię panel do plextora" obok "sprzedam siemensa c65" lub "kupię ciągnik marki ursus" - temat dotyczy konkretnego rodzaju sprzętu i został podjętyna forum o dvd w ogólnym o dvd, a jeżeli nie Macie na zbyciu takiego panela to poco zabierac głos w tej sprawie, chyba tylko z nudów, bo nie widzę innego powodu. Kupiłem wersję bulk bo miałem taką okazję (cenową) Pozdrawiam |
Cytat:
trzeba bylo kupic wersje BOX i mial bys czarny panel a tak myslisz ze ktos kto kupil wersje box sprzeda ci panel to chyba jestes w bledzie. kolejna sprawa taki temat powinien sie znalezc w dziale kupie/sprzedam/zamienie a nie w tym. :\ |
Cytat:
Dobiłeś mnie po prostu! Miałem takie plany na wieczór Wiesz, jeśli człowiek młody Piękne dziewczyny, dobry browar, szybkie samochody ... A tak została mi ino chustka i to tylko jedna Więc muszę oszczędnie szlochać ... :smutny: ^_^ Cytat:
Spoko rokokoko! Bo posty lecą, co nie? :mruga: Jeszcze ci ktoś nawytyka, że nabijasz :klnie: Ja tam się wcale nie gniewam :nie: Szanuję twoją wolę Ale wiesz! Gdybyś jeszcze chciał kiedyś pogadać To wal jak w dym :worek_tre :papa: |
Co zabolało, prawda w oczy kole?
Hehe Ps. zadałem konkretne pytanie do posiadaczy tej nagrywarki i oczekuję konkretnej odpowiedzi, a nie przekomarzac sie z wszystkimi Bez urazy Vizzard ale niechce mi sie z Tobą dyskutowac |
Cytat:
Teraz to sobie nabijasz posty :worek_tre A pisząc tego Rozumiem, że jak zwykle przyłączasz się do tego stada ba .. ^_^ A co wynika z reszty? ??? Cytat:
Ano wynika to, że nie ma się czym chwalić :nie: Jeżeli wypowiadasz się tylko w tematach o których masz jakieś pojęcie A zarejestrowałeś się rok wcześniej i masz 80 postów To doprawdy - nie ma się czym chwalić :nie: Wiesz, co mam na myśli, prawda? :> Peeewnie, że wiesz :czytaj: Gdybyś nie wiedział - to byś się przecież nie wypowiadał Ależ to jasne i logiczne! :taktak: Tak więc pobeczmy razem! BTW Niby nie zwraca uwagi na ilość postów - a jak policzył ^_^ :glaszcze: |
Witam
Żadnej konkretnej odpowiedzi to raz Wypowiada sie tylko stado ba... nabijajacych posty, zreszta jak zawsze. Po trzecie nie zazdroszcze ilości postów bo w przeciwienstwie do naprzykład Vizzarda zarejestrowanego na forum rok temu mającego ponad 4000 postów, ja mam 80 kilka a jestem zarejestrowany ponad rok wcześniej od niego i pisze lub odpowiadam tylko na posty o których mam jakies pojecie (walnąłeś gościu 9 postów w tym temacie i co z tego wynika?) |
Cytat:
|
Panienki wolą Benka. 8 )
|
Cytat:
Na napis LG :> :czar: |
panel moj jest identyczny jak bialy tylko jest czarny a wszystkie napisy sa biale lacznie z napisem plextor :P
wiec moge panienki :D na napis i czarny kolor ..... |
tak , a biednemu to zawsze wiatr w oczy !!!!
nie ma napisu -nie ma wyrywania panienek :serdusz: |
Cytat:
I zawsze trafisz na limitowaną serię :taktak: :mruga: |
a na moim czarnym jest napis Plextor :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:56. |