![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2003
![]() |
Problem Ważne!!!!!
Witam wszystkich :-)
Nie wiedzialem jak napisac temat bo sam nie wiem co jest tutaj problemem dlatego pisze na forum i mam nadzieje ze ktos mi pomoze:-) Sprawa wyglada tak mam juz od jakiegos czasu nagryware liteon LDW411S i sluzy mi bardzo dobrze nigdy nie bylo z nia problemow a mnostwo plytek wypalila,dzieje mi sie cos od pewnego czasu a mianowicie,jak nagrywam film z twardego dysku bezposrednio na plyte nagrywa sie ok( i powinno byc wszystko ok ale tak nie jest )zaraaz po nagraniu sprawdzam film track po tracku czy sie nie wiesza i za kazdym razem pod koniec filmu, filmy sie zacinaja(kilka trackow przed koncem filmu zawsze jest tak samo),lecz ciekawe jest to ze jesli nagram obojetnie jaki film na plyte dvd(rw)i pozniej z dvd(rw) przegram dajac dvd copy nagrany film nie przycina sie i idzie bez problemu wszystko, nie wiem wogole o co tu chodzi mega to dziwne i nigdy mi sie tak nie dzialo... Czekam na pomoc w tej sprawie moze ktos z Was juz spotkal sie z czyms takim,z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam @lll
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Interpunkcji to się w szkole nie nauczyłeś.
Nagrywaj na lepszych płytkach. |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
nero ma specyfike ucinania końca filmu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.06.2002
![]() |
Ja też posiadam tą nagrywarkę i po wielu próbach nagrywania płyt DVD w różnych programach zrezygnowałem z Sonic, Nero (nie chciał dobrze współpracować z tą nagrywarką i generował błędy) itp. a przeszedłem ma Roxio Media Creator i wszelkie kłopoty się skończyły. Od tamtej pory wszystkie płyty DVD wypalane z HDD są bezbłędne. Do beckapu płyt DVD używam Pinnacle InstantCopy 8 ponieważ ten program także bardzo dobrze współpracuje z LDW411S.
#5 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
ze co - chyba zle spales ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Z pewnością ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() a to swintuch ten Nero ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered
Data rejestracji: 28.09.2004
![]() |
u mnie jest różnie ja mysle stary ze to wina nosników i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Z tym nero to coś musi jednak być - ja do teraz będę pamiętał tego LIteona -r x4 z Leadoutem na PI 780 PIF 540
![]() |
![]() |
![]() |
|
|