![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2008
![]() |
PROBLEM
Witam wszystkich
![]() Czemu moj naped DVD nie otwiera niektorych plyt DVD. Kolega wlasnie dzisiaj mi przegral LINEAGE 2 (pirat) wiem ze nie legalne ale chcialem sprubowac czy fajna i jak cos to bym gral na oryginalu. Mam od kolegi wiecej takich gier juz nie pisze jakich i nie otwiera mi... A dawniej bylo wszystko dobrze.. Gdy wkladam plyte tak jakby normalnie sie wlacza i jak wchodze do MOJ KOMPUTER - jak normalnie pisze stacja dyskow DVD-RAM E. to jak wlacza sie plyta to zmienia sie na CD. I gdy ja otwieram to pokazuje mi pusta plyte... A Na 100% jest na niej dana gra. Gdy wchodze na wlasciwosci to pokazuje ze system plikow RAW... A np jak wlaczam AVASTA -antivirus i daje skanuj plyte to pokazuje, ze blad nie obslugiwane pliki... CZy wiadomo o co chodzi?? Czy mozecie mi jakos pomoc czy musze kupowac od razu nowy naped?? Otwiera mi tylko oryginalne plyty i takie na ktorej mam muzyke oraz zdjecia.. Tylko gier mi nie otwiera oprocz oryginalow prosze was odpiszcie |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|