![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() |
Problem z biosem. Liteon 1653s
Mam w/w nagrywarke. Jak wiadomo sa problemy z nagrywaniem tanich plyt np.Esperanza (-). Nie żebym nie szukał na forum, ale wystarczająco dużo sie naczytałem, poprzerabiałem i dalej lipa! Jak nie nagrywało tanich płyt tak nie nagrywa? Czy ktoś byłby tak łaskawy udostępnić bios (sprawdzony) na którym można wypalać tanie płyty? Czy niestey jestem zmuszony czekać na nowszy oficjalny bios?(aktualnie mam C09). Wiem, że wszyscy polecają droższ, lepsze nośniki ale czasem trzeba cos wypalić na przysłowiowym byle czym
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@andre82 ''ale czasem trzeba cos wypalić na przysłowiowym byle czym '' - TYLKO PO CO ? ? Potem tylko problemy jakim biosem ? jakim programem ? jakie nośniki i tak w nieskończoność.
Ostatnio zmieniany przez adax : 10.01.2005 o godz. 19:55 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() np. esperanza jest po np. 1,50zł a platinum po 2zł i kupują te tańsze kupujcie firmowe nośniki chyba, że chcecie później przegrywać wszystkie dane z tych esperanz na nowe płyty ![]() jak wam ta oszczędność wyjdzie ![]() @VIZZARD widać muszę wrócić ![]() Zrobimy tu z Turbonim i Legionem porządek
|
|
|
|
![]() |
|
|