![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
BURN, BABY, BURN :)
Data rejestracji: 20.01.2004
![]() |
nie wiem - dla mnie tylko lite on - oni robią swietne palniki - iu łamią zabezpieczenia, mają świetny odczyt i sami robią większość komponetów w bebechach... reszta jest ta sama we wszystkich - lite ony są inne niż wszystkie palniki i trzeba się zaprzyjażnić - moje 52327 i 812 nie zawiodły mnie jeszcze - nie było płyty nie do skopiowania i nie było żadnych problemów - po prostu lite on to firma dla zapaleńców, a nie dla ludzi którzy ich nie doceniają - a wypalają kompletnie wszystko i jakośc jest dobra - no cóż ale jak ktoś woli inną markę za 300 pln więcej ok. dla mnie NEC robi fajne monitory, a PION nie wiem czy coś robi... radia do samochodów... hehheh... jeżeli mówić to raczej polecałbym TEAC'a bo miałem i TOSHIBA'e przez sentyment... także cóż? update biosu na najnowszy i jedziemy...
ps. własnie palę 8 z rzędu Esperanze na 4x i jest jak najbardziej ok...
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.06.2004
![]() |
Niedawno kupiłem litka 832S i mam problem z esperanzą +R. chyba te płytki nie bardzo się nadają ;-)
|
![]() |
![]() |
|
|