![]() |
zrobienie 1 kopi plyty w celach nie nie komercyjnych jest dopuszczalne przez kodeks karny . vizzard nic do ciebie nie mam ale przeczytaj pierwsza linijke tego artykulu u.1 ;)
pozdro |
Cytat:
I to wszystko jest legalne? I jak potem panowie w niebieskich mundurkach się zapytają - to mogę im powiedzieć, że ste3an mówił, że to legalne? ??? :> |
zrobienie 1 kopi w celu np. backupu jest legalne nie wielu.. ;)
|
ja w takich sprawach wierzę tylko kpt. Żbikowi. :D
|
Cytat:
Wiesz że mnie obserwują , a jakoś żyję ;) |
zreszta panowie nie robmy oftopa dla kazdego to jest inwidualna sprawa czy wali na handel piraty itd ;) temat topicu to problem z kopiowaniem plyty :P
|
Cytat:
Czy o czymś innym? :> |
tak
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No nie wiem czy to taki OT :nie: Gdyby ktoś założył temat: " JAK W NAJBARDZIEJ WYRAFINOWANY SPOSÓB ZABIĆ CZŁOWIEKA? " Czy teksty potępiające taki czy też zaliczyłbyś do OT? ??? Przecież nie to było by głównym tematem szalenie ciekawej dyskusji, prawda? :| |
@VIZZARD
Jeżeli dla ciebie skopiowanie jednej płyty dla celów kolekcjonerskich to przestępstwo znajac rzeczywistość w naszym kraju to sorry ale ty naprawde jestes "chory" i stanowisz poważne niebezpieczenistwo nie tylko dla forum ! Jak można porównać skopiowanie zabezpieczonej płyty do morterstwa - OFF TOPIC !!! Zamiast nam tu walic moralizatorskie bzdety weż się w do roboty i popraw nasz chory kraj ,afery, złodziejstwo,łapówy to akceptujesz - super! Znając rzeczywistośc pewnie sam chodzisz w niebieskim mundurku i kasujesz niezłe boki ! Ty straciłeś poczucie rzeczywistości żyjąc w swoim własnym urojonym świecie. Ch..ra miałem juz nic nie pisac ale nie wytrzymałem Zamknijcie ten temat - szkoda słów ! |
nie wolno zamykać tak emocjonującego tematu :nie: ||
|
Cytat:
Nawet danego słowa nie potrafisz dotrzymać! :nieee: Cytat:
Na koniec coś ci jeszcze powiem koluniu Porównania takie są jak najbardziej na miejscu Bo oszołomów dziś nie brakuje :nie: Jak widzę - znasz dobrze ten świat - to się orientujesz Dziś zaczynamy od legalizacji pedalskich związków, legalizacji miękkich narkotyków, eutanazji, aborcji, itp. ... Jutro oszołom na czele innych wymyśli coś lepszego Przykładowo: jest demokracja, nie? Czyli możesz robić co chcesz, nie? To do sklepu wejść możesz i wziąć sobie co chcesz też możesz, nie? To się nazywa naginanie, ale nie wymagam od ciebie tego, żebyś zrozumiał :glaszcze: I jeszcze jedno Choć pewnie też nie zrozumiesz To, że twój sąsiad kradnie, twoi koledzy kradną i nie wiadomo kto jeszcze Nie znaczy to, że ty też masz - bo takie jest przyzwolenie społeczne i wszyscy tak robią :nie: Czaisz? :idea: No nic! Nie przeszkadzam ci Bo jeszcze tyle dziś płytek do skopiowania czeka A zaraz przyjdzie sąsiad i spyta: "Czy już?" ^_^ :roza: |
@tomdolar - bez osobistych wycieczek tutaj, bo będę kasował posty...
Panowie, wracamy do tematu? Czy :gerda: ? |
A ciekawe czemu mi sie mie przytrafiaj takie problemy z ogladniem pozniej ;) wypozyczonych filmow - a nie jak sie nie kopiuje to placz i na forum bo szkoda 8 - 10 -pln. || popros kolege,kolezanke, znajomych moze oni cos zaradza,unich kopiuj,zmien sprzet na lepszy. :nie: widze problemu a widze brak wiedzy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |