![]() |
@VIZZARD
Chwila ,moment ,bo chyba mylimy pojęcia ,polak to człowiek ? - dlaczego skazujesz naszą nację na pożarcie ; za co ? za to że statystycznie mało zarabia ,za to ze emocjonalny stosunek do sprawiedliwości przeszedł zdrowy rozsądek ,za to ze połowę naszego społeczenstwa skrzywiła sadomaochistyczna idea marksistowskiekej równości i reszta próbuje sie odnależć w zdematerializowanej rzeczywistości ,myląć podstawowe pojęcia zdrowego rozsądku! Próbujesz się ze mną bawić na zasadzie głupiej ruskiej bajki "wilk i zajac" Odnoszę wrażenie że nie przezyłes w tym pięknym ale jakże dziwnym kraju żadnej minuty i już zapomniałeś co to patriotyzm i polskość - zatracenie wartości kulturowej! Nie mam dostępu do twojego IP ale na odległość śmierdzisz mi niemcem , zapominająć że nasze społeczeństwo musi przejśc swego rodzaju totalną ewolucję społeczną ,aby przyswoić podstawowe jakże różne wartości kulturowe ... poparte idęą czysto materialną ! Budujesz relacje na zasadzie głupich sloganów nie mających rzeczywistego odzwierciedlenia w sposobie myślenia i rzeczywistej relacji ludzi ! Nie mam do ciebie urazy o kwestie czysto ideologiczne , ale twoja merytoryka maksymalnie odstaje od rzeczywistości i wprowadza totalne zawirowania wprowadzając w błąd ambicję polaków ! Zejdz na ziemię i wyluzuj ! P.S Nadal apeluję o zamknięcie tematu ! @Reetou ten temat juz dawno przekroczył opcje indywidualnych ...negatywnych alias pozytywnych relacji..."zakończ waść wstydu oszczędż".. |
Cytat:
|
Cytat:
Kali z "W Pustyni iw Puszczy" miał podobną mentalność co do własności. :\ mieszanie patriotyzmu, polskości i wartości kulturowych do tematu nielegalnego kopiowania płyt wskazuje jak daleko kolega zabrnął w myślenie: jak ukradnę trochę to nie jest złe - wszyscy tak robią. na koniec dodaję, że jestem Polakiem narodowości polskiej, zamieszkałym w Polsce, posiadającym tylko polskie obywatelstwo i mogę udowodnić aryjskie pochodzenie na wiele pokoleń wstecz. :\ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |