![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2009
![]() |
problem z nagraniem płyty dwuwarstwowej
witam
mój problem polega na tym,że przy próbie wypalenia płytki DVD+R DL wyskakuje mi komunikat: -nieokreślony błąd nagrywarki! -wykonanie polecenia rozpocznij w trybie DAO nie jest możliwe! po za tym z wypalanie innych płytek (dvd,cd) jest wszystko ok programy jakich użyłem to nero7 i alcohol120 nie wiem w czym tkwi problem czy w oprogramowaniu czy jest to jakaś wada sprzętowa dodam że nagrywarka to: SLIMTYPE DVD A DS8A1P a laptop jest nowiutki mam go raptem miesiąc proszę o pomoc jak rozwiązać ten problem pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
ok chyba wiem o co chodzi poczytałem trochę i doszedłem do wniosku,że poprostu mam nagrywarkę do d... jutro się zrujnuję i kupię verbatimke i jak to nic nie da to pipa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest LiteOn.
Wiec,pokolei: -LiteOn jako taki robi slabe nagrywarki. -nagrywarki slim sa slabe same w sobie. Laczac te dwie wiadomosci, mozna zaryzykowac twierdzenie, ze nagrywanie na niej jest problematyczne (to taki eufemizm) Lepiej kupic zewnetrzna klasyczna nagrywarke po USB/FW i dac sobie z tym spokoj.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
na verbatimce pięknie się wszystko nagrało,zobaczymy tylko czy za miesiąc lub rok nie będzie problemów z odtwarzaniem
tylko co teraz zrobić z tymi maxell'ami po 10 zl za sztukę pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Cytat:
Podstawki pod piwo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co one sa zlote i wysadzane brylantami!?
10 zetow za plyte? Nawet 2-layerowa, to rozboj w bialy dzien! Opraw je w ramki i sprzedawaj po 12 jako zlote plyty.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po 1 -pln odkupie maxell-e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagraniem płyty dvd video | edzik45 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 3 | 25.08.2008 22:32 |
Problem z nagraniem płyty w WinXP | Squash | Napędy optyczne CD | 5 | 01.09.2006 21:01 |
Problem z obrazem płyty iso | pietrekkor | Napędy optyczne CD | 1 | 27.08.2006 14:42 |
Problem z nagraniem zabezpieczonej płyty | edgar2005 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 19.06.2006 18:24 |
Wielki Problem z nagraniem płyty DVD+R!. | Jędrek65 | DVD-Video | 9 | 24.07.2005 20:55 |