![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12 | ||
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Moje wypowiedzi są na temat i bardzo szczegółowe. Odpowiedź bez uzasadnienia nic nie wyjaśnia. Mówienie że Verbatim jest dobry a inna płytka jest gorsza to najprościej. Może troszeczkę więcej. Nagrać jednakowym plikiem, porównać i pokazać innym. Tak właśnie robię. Co w tym złego i dlaczego to Cię drażni. To że opisuje fakty i napęd który dobrze wypala. Nec tak bardzo chwalony okazał się tylko dobrym napędem. Mam i używam. Porównuje wypalone płytki. Mogę zrobić porównanie. I pryśnie mit o tym napędzie. To nie bajki tylko rzeczywistość. Czy opisuję prawdę. Można sprawdzić. Kupić i nagrywać. I wszystko będzie jasne. Ten napęd nie tylko ja zachwalam. Wszyscy na każdym Forum są mile zaskoczeni. A wyniki. 99/100. O czym to świadczy? Ja się tylko dzielę swoim doświadczeniem i potwierdzam testami. To jedyna słuszna droga. Pisać można wszystko. Ale należy potwierdzić testami. I wątpliwości wtedy nie ma. Cytat:
Świat nie kończy się na Sławku i BenQ. Ale testują też inni inne napędy. I opisują. Takich wyników nie osiąga żaden z dotychczas testowanych napędów. A testy dotyczą nie tylko wybranych nośników. Napęd BenQ nie jest moim przypadkowym zakupem. Każdy kupuje napęd w/g własnego przekonania. Chętnie poczytam testy na naszym Forum innych napędów. Napisałeś o nowym temacie i słusznie. Bo na Forum jest niewiele informacji o tym napędzie. Opisz wszystko. Zachwalaj i popieraj testami. Mnie to nie przeszkadza a wiedzy nigdy za dużo. Czekam na testy Plextora 716A. Wypadną dobrze to zamienię w miejsce Nec'a. ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 11.12.2004 o godz. 17:25 |
||
![]() |
|
|