![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
![]() |
Nie wiem, czy wybrałem dobry dział, ale piszę
![]() Mam problem dotyczący nagrywania płyt. Tylko nagrywania, ponieważ z czytaniem płyt problemu nie ma. Problem zaczął się nagle - w jednym tygodniu normalnie nagrywałem płyty, a w drugim już nie mogłem. Do nagrywania używałem programu Ashampoo Burning Studiu 6 Free oraz windowsowego nagrywania. W żadnym wypadku nagrywanie nie dochodzi do skutku. Mam laptopa HP Pavilion dv5 1010ew, a nagrywarka w nim zawarta to TS L633L (tak wnioskuję po użyciu programu Nero Info Tool.) Próbowałem już aktualizacji firmware, lecz za każdym razem wyskakuje komunikat o jego niekompatibilności z nagrywarką. Chciałbym wiedzieć, czy jest jakiś sposób na naprawienie tego problemu i przy okazji na uniknięcie kupna nowego napędu. Jeśli jeszcze czegoś nie podałem to pytajcie.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
| Problem z nagrywaniem płyt | Felicity | Dane | 3 | 15.02.2009 17:10 |
| Zadziwiający problem z nagrywaniem płyt Double Layer | abgar | Napędy optyczne DVD | 19 | 04.06.2008 10:33 |
| Problem z nagrywaniem plików na płytę DVD | carnage | Napędy optyczne DVD | 0 | 17.02.2005 22:32 |
| problem z nagrywaniem plyt audio na HP 8x | kornol | Napędy optyczne CD | 0 | 11.12.2001 23:36 |