![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
Zrobiłem niedawno format c: i zainstalowałem cały system ponownie. Niestety problem pozostał! Kupie jutro jakąś lepszejszą płytkę i się zobaczy, a jak nie to serwis i wymiana nagrywary!
A tak jeszcze odnośnie mojej nagrywary to jest to jedna z najtańszych, taka na którą było mnie stać! Wydaje mi się, że wśród tych tańszych nagrywarek jest całkiem całkiem. To tymczasem borem lasem....
Ostatnio zmieniany przez LordDead : 11.11.2004 o godz. 20:52 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Bywalec
![]() |
350 Pln
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Ale ja osobiście w granicach tej ceny brałbym: Asusa 1604 Liteona 1633 Liteona 832 Neca 3500A No, ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Bywalec
![]() |
Nie znam się na tym aż tak bardzo, a decyzja o jej kupnie to spontan. Tak czy inaczej chyba nie jest aż tak źle. Oby tylko działała prawidłowo!
Ostatnio zmieniany przez LordDead : 11.11.2004 o godz. 21:44 |
|
|
|
|
#21 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
"CO KUPIĆ?"
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Bywalec
![]() |
Jak ktoś ma kontakty z ciekawymi ludźmi to sobie może kupić za grosze najwyższej jakości sprzęt! A tak, pozostaje albo wygrać w totka, albo kupować tańsze rzeczy.
Mam jeszcze pytanko. Co daje symulacja zapisu? Czy można jej zaufać i mieć pewność, że fizyczny zapis będzie przebiegał tak samo?? |
|
|
|
|
#23 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
O ile się nie mylę To ta symulacja za główne zadanie ma sprawdzić Czy system, a zwłaszcza HDD wydoli z transferem Czy dane nie są zbytnio zdefragmentowane W zasadzie naleciałość przeszłości ![]() Bo dziś właściwie każda nowa nagrywarka wyposażona jest w systemy Które zapobiegają przerwaniu dopływu danych To wszelkiego rodzaju metody: SmartBurn, JustLink, SafeBurn, BurnProof, itp. Więc w zasadzie można przyjąć, że z tej strony skopanie płytki jest raczej niemożliwe
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Bywalec
![]() |
Jak zaktualizować firmware do tej nagrywarki, który na tej stronie jest najnowszy??
http://www.samsung.com/support/produ...VD_Writer.sec# |
|
|
|
|
#26 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2004
![]() |
Cytat:
a verby po 2,8 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Bywalec
![]() |
Jak kupie kilka płyt to zapłace pewnie z 10zł! :-) Zastanawiam się, skąd bierzesz tak tanie płyty, bo u mnie TDK DVD-R kosztuje jakieś 4zł! Tzn. pewnie są taniej, ale musiał bym się naszukać, a przeciez to sie spocić można, wiec na razie nagrałem sobie 2 płytki TDK za te cholerne 8zł. :-)
|
|
|
|
|
#28 |
|
Bywalec
![]() |
Zainstalowałem najnowszy firmware, kupiłen lepszejsze płytki i działa w końcu to cholerstwo!!! :-) Jednak z tymi płytkami to jest naprawdę przesrane, bo czasem nawet te najlepsze siadają jak się ma pecha! :-|
|
|
|
![]() |
|
|