![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.11.2005
![]() |
![]()
Witam.
Nie wiem czy dobry dział ale jestem tu nowy. Kupiłem niedawno LITEONA 812S ale mam problem. Gdy nagrywam płytke zapis kończy się powodzeniem,ale podczas weryfikacji wyskakuje takie coś http://img414.imageshack.us/my.php?i...eztytuu4ce.png , co skutkuje nie otwieraniem się płytki na innych kompach. Co może być nie tak ?? Czasami zdarzy się że weryfikacja zakończy się powodzeniem ale to mało kiedy i w dziwnych okolicznościach. Np nagrywam jakieś tam pliki, weryfikuje i błąd, próbuje jeszcze raz i weryfikacja zakończy się powodzeniem ( czasami trzeba próbować nawet 5 razy a czasami nawet wielokrotne nagrywanie tych samych plików nie pomoże) Zauważyłem jeszcze że jest większa szansa na poprawną weryfikacje gdy nagrywam płytke tak do 1GB, czym więcej tym większe prawdopodobieństwo że wyskoczy ten błąd. Płytki nagrywałem Nero 6.6.0.16 na płytkach Philips(DVD-R),Samsung(DVD+R), TDK (DVD+RW) i na wszystkich pojawiają się problemy jak wyżej opisywałem Nagrywarka ma wgranego najnowszego biosa CZy to wina nagrywarki czy kompa?? Proszę o pomoc Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Picasso-89 : 14.11.2005 o godz. 22:27 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|