Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.11.2004, 13:36   #1
verton
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.11.2004
verton w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem Z NagrywarkĄ Dvd Samsung Ts-h542a... Pomocy !!!

Witam, mam z nia problem - po nagraniu plyty dvd-r w byle jakim programie (nagrywa bezproblemowo) lecz potem nigdzie jej nie odczytuje !!!!! co to może być POMOCY
verton jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.11.2004, 13:48   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a plytek to nowy kolega uzywa jakichs firmowych czy noname

i z jaka predkoscia je nagrywa, mozna sprobowac wolniej

i powlaczac DMA w urzadzeniach jak tego jeszcze kolega nie zrobil
Stary 10.11.2004, 14:03   #3
verton
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.11.2004
verton w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
czesc.... nagrywALEM COKOLWIEK NA PLYTKI "PROSTORE" Z PREDKOSCIA 2X...... NIE IWEM CO TO MOZE SIE DZIAC
verton jest offline  
Stary 10.11.2004, 14:08   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to chyba niezbyt markowy nosnik :/

na ile byl certyfikowny 4x, 2x

sprobuj na MARKOWYCH
Stary 11.11.2004, 11:29   #5
LordDead
Bywalec

Data rejestracji: 18.06.2004
LordDead w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam podobny problem co Verton. Mam też 2 pytania:
1. Co to jest to dma i gdzie to się ustawia?
2. Czy prawdą jest, że nagrywarki często nie chcą współpracować z nośnikami innymi niż te najlepsze? Preglądając to forum nasuwa się taki własnie wniosek.

Ostatnio zmieniany przez LordDead : 11.11.2004 o godz. 13:04
LordDead jest offline  
Stary 11.11.2004, 13:31   #6
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
to chyba niezbyt markowy nosnik :/

na ile byl certyfikowny 4x, 2x

sprobuj na MARKOWYCH
Jezeli to DVD+R to może to być:

Anbieter:
Prostore

Bezeichnung:
DVD+R

Aufdruck:
Prostore

Verpackung:
Spindel 25 Stück

EAN-Code:
8901124014497

UPC-Code:
0

Details:

Hersteller-Code:
MCC 0028

Hersteller:
Mitsubishi Chemical Corporation

Dye-Type:
Unbekannt

Version:

Datenkapazität:
4.70 GB

Videokapazität:
120 Minuten (Standard Play)
Stary 22.11.2004, 09:33   #7
slawny
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.11.2004
slawny w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam serdecznie mam rowniez problem z nagrywarka SAMSUNG TS-H542A. Probowalem z wieloma plytkami Platinum, MediaStore, Benq, TDK, problem polega na tym ze nagrywa 1/5 reszta plytek nie pozwala kozystac z danych na plycie. Wykozystuje nagrywarke tylko do kopii danych. Kiedy przegladam plytke widze wszystkie katalogi, ale nie moga skopiowac zadnego. Bez roznicy czy +R, czy -R. Wgralem nowy firmware 03. Bez zmian.
Pomocy
slawny jest offline  
Stary 22.11.2004, 13:27   #8
Shirke
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.11.2004
Shirke w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
MOja nagrywarka normalnie pali i czyta wszystkie dane z DVD+R i -R nagrywałem prędkościa x8 i na płtkach firm: BENQ TDk i Zwykłych Hawk i nie miałem takich problemów ?? Za to miałem problem z otwarzaniem Filmów DVD w stacjonarnych otwrzaczach ale zwykłe dane jak,,MP 3 , GRY itd... Nie maiałem dotychczas problemów z odczytem

Mam jedno Pytanie :

Dlaczego nie idzie zapełnić całego dysku 4,7 GB
Shirke jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: