![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.08.2006
![]() |
błędy przy nagrywaniu
witam mój problem jest taki: przy nagrywaniu płytki w nero i weryfikacji pokazuje mi błędy , miałem już kiedyś takie problemy i w końcu okazało sie iż był to najprawdopodobniej błędy z dysku gdyż niedługo potem padł /bad sectory/ mam wymieniony na taki sam /samsung sp200/ i problem wraca, narazie badów nie widać, przy nagrywaniu tego samego pliku /z dysku samsunga/przy pomocy innego systemu uruchomionego z innego dysku błędów nie ma-weryfikacja poprawna więc moje pytanie- co generuje te błędy
![]() ![]() ![]() dodatkowe info : dysk samsunh\ga podpięty sata, nagrywarka liteon dvd 165 p6s, dysk z którego uruchamiałem drugi system podpięty był na ide, płyta asus a8ne.nforce4 ultra ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RAM?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
jako ***380;e niewiele odpowiedzi na m***243;j problem ,wiem ***380;e temat by***322; poruszany na forum ale nic odkrywczego nie wyczyta***322;em ,ODPOWIEM SOBIE SAM -problemem by***322; system a dok***322;adnie sam NERO przeinstalowanie do wersji 7 pomog***322;o. DZIEKUJE ZA UWAG***280; i pozdrawiam forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Problem to nie nero v.6 czy 7 lub 8.
To b***322;***281;dy systemowe i dlatego instalacja nowego Nero pomog***322;a. Nagrywam od lat Nero 6 i brak b***322;***281;d***243;w. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
dokładnie- błąd systemowy akurat ja zainstalowałem 7 ale przy 6 pewnie byłoby też dobrze, gdyby ktoś umiał wyjaśnić bardziej na czym polega ten bł systemowy to byłoby fajnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
No to ci napisa***322; joujoujou ze to moze byc wina ramu, uszkodzone pamieci powoduja bledy na dysku poniewaz pliki traca zgodnosc CRC, moze tez byc wirus, badsectory na dysku itd.
Jest wiele mozliwosci |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|