![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Niw wiem czy mnie pytałeś, ale jeśli tak to odpowiem. Mam płytę na NForce 2 Ultra. Sterowniki instaluje: nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_international. Oczywiście można zainstalować wyższe ale wówczas nie należy instalować sterowników IDE od nVidii, tylko standardowe z Windowsa (Jeśli jest to WIN XP). Taka jest moja teoria u mnie działa wszystko OK.
Płyta to: MSI K7N2 Deltai ILSR Nagrywarka: NEC 2500A / bios 2k5107v2b5dl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
byc moze masz racje
o ile dobrze pamietam mialem zainstalowane stery w wersji 4.27 WHQL i XP i nero 6. Spoko dalo sie nagrywac kazda plyte CD-R i RW, proba wypalenia jakiejkolwiek plytki DVD-R wystepowal blad. Po odinstalowaniu sterownikow IDE, wszycho biega cacy :-)
|
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() |
Dzieki ludziska za podpowiedzi. Jednak ten litek chyba był trefny, byłem wczoraj w serwisie i stwierdzili że cos zz nia jest nie tak. Jednak nieco zraziłem się do LITEONÓW (może niesłusznie) i za dopłata wymieniłem na TDK 880N. wiem że to jest nieco przestarzały model ale tak jak wcześniej pisałem technologia DL na razie mni nie interesuje, drogie nośniki. Nagrałem na tym tedeku juz chyba z 10 płytek i rewela żadnej nie popsuł. Gorąco polecam TDK a wam wszystkim jeszcze raz dziękuje za porady w sprawie LITKA.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|