![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2004
![]() |
Problem z odtwarzaniem plyt DVD na DVD-ROMie LG
Witam
Wiem ze jakis czas emu byl poruszany ten temat, jednak nie padla wyczepujaca odpowiedz. MIlame naped DVD-Rom LG GDR8162B ktory mial porblemy z odtwarzaniem plyt DVD-R, maly to moze malo powiedziane. NA 10 plyt przeczytal 1. DVD-RW roniez nie wchodzilo w rachube. System XP informowal ze w napedzie nie ma zadnej plyty. Naped wyladaowal w serwisie. W czoraj odebralem nowy model DVD-ROMu LG i w prawdze plyta DVD-RW czyta sie bez problemu (DVD+R rowzniez) to systuacja z plytami DVD-R przedstawia sie identycznie. Za pierwszym razem zwalalem wine na uszkodzenie napedu. Teraz to juz nie wiem co mam o tym sadzic i jak temu zaradzic. Powiem tylko jeszcze ze na innych odtwarzaczach DVD_ROM fllmu dzialaja bez zarzutu. Czekam z niecierpliwoscia na wszelkie infrmacje, propozycje, porady WIELKIE DZIEKI IDaho Ostatnio zmieniany przez Idaho : 27.07.2004 o godz. 06:45 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
a ja nie zazdroszcze....sam poszukuje biosu do DRD8160B, który wogóle nie czyta DVD+R
Jak możesz to wymień na innej firmy. |
|
|
|
|
#4 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym dalej walij z nim na gwarancje - niesprawny sprzet to podstawa do wymiany lub naprawy lub oddania szmalu
|
|
|
![]() |
|
|